Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
Köszönöm az infót!
És hogyan lehet ezzel az AutoRemote programmal megoldani a bejövő SMS e-mailben való továbbítását? Nézegettem a leírását (a Marketen és a fejlesztő honlapján), de sehol sem láttam leírva az én problémám megoldását.Az én általam használt Python alapú megoldás megfeküdt az eredeti scripttel, mert az ékezetes betűket nem szerette, de pár nap alatt sikerült megtalálnom a megoldást és már működik. Ha valakit érdekel, akkor közzé teszem a friss scriptet.
Más:
Amúgy nem veszek észre semmilyen erőforrás hiányt mióta telepítettem az SL4A (Android Scripting) környezetet és rá a Pythont - mondjuk a Defym azért nincs rosszul eleresztve belső memóriával, legalábbis nálam nem okoz a SL4A - Python páros semmilyen problémát.
Ami még jó ebben a megoldásban, hogy gyakorlatilag csak a fantáziánk korlátozza be a lehetőségeinket.
Idő híján még csak a 175-ös hsz-ig jutottam a fórum olvasásban és keresem azokat a problémákat, amelyekre a Python scriptek megoldást adhatnak.
Eddig egy esélyes van: lehetne írni egy olyan Python scriptet, amely bemenő paraméternek tetszőleges számú Tasker változót kapna és egy logikai kifejezést (a bemenő változókat felhasználva, szintén egy Tasker változóban) és visszaadná a kifejezés értékét egy másik Tasker változóba. Ezzel komplex ÉS-VAGY feltételeket is meg lehetne csinálni.
Bármilyen ötletet szívesen látok és ráérő időmben megpróbálom megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Spotify
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest