- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Amennyire tudom 3 féle képpen lehet pozíciót meghatározni, cellainfó alapján, WiFi hálózatok alapján, és GPS alapján. Pontosságban, és fogyasztásban is ez a sorrend.
Ha jól értem GPS-t nem akarsz, amit meg tudok érteni, akkor marad a WiFi, mert a cellainfót a State > Phone-ba kell beállítani.
Na most WiFi ki-be-kapcsolást nyilván nem lehet WiFi alapú helymeghatározással vezérelni, mert kikapcsolt állapotban nem működne.Szóval szerintem maradj a cellainfósnál, abből is 2G-én kapsz jobb eredményeket, mondjuk 1-2 száz méteres pontosság, 3G-n már inkább több száz. Persze ez nagyon változó lakhelytől függően.
(#690) Teasüti
Egyébként rájöttem a korábbi, hogy a pöcsbe működik a WiFi alapú helymeghatározás kérdésemre. Mint megtudtam a Google már (rég) feltérképezte Mo. WiFi hálózatát is, ahogy már a vidéki nagyvárosok teljes Street View térképe is megvan, csak még nincs "beélesítve".
Mert ugye a személyiségvédelmi törvényeink nem engedik. 
-
Teasüti
nagyúr
A location context-hez aktív gps vétel kell és/vagy aktív mobilnet.
Cella infó alapján ajánlom a megvalósítást. Nem fogyaszt plusz energiát, nincs késlekedés és a mobilhálózat adta lehetőségeken belül megbízhatóbb, mint a Location. Ez utóbbi nem az igazi szerintem, nálam 5-10 perces fáziskésése volt. Deep sleep-nél meg vmiért nem is jelzett egyáltalán: csináltam annó egy Location profilt, hogy emlékeztessen ha egy adott helyen járok (Gmaps-en egy távoli pontot kijelöltem 100 m hatósugárral), de több órás ottlétem alatt sem sikerült aktiválódnia a profilnak.
Attilaahun azt hiszem többet használta ezeket, talán bővebb tapasztalata van erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- PayPal
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ugye a személyiségvédelmi törvényeink nem engedik.