- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ne érts félre, nem kötözködésnek szánom, inkább csak a tapasztalataimat írom le.
"Nem. Hozott anyagból lehet csak dolgozni."
Lehet, de nem feltétlenül kéne így legyen. Az persze egy másik helyzet, ha a kernel ad lehetőséget a mikrofon érzékenységének a növelésére. De léteznek olyan VOIP alkalmazások (pl. MobileVoip), amikben van lehetőség a mikrofon érzékenységét növelni. Tehát elvileg lehetne rá alkalmazáson belül, szoftveres lehetőség."Ott vmi árulás van. Csak úgy nem némul el."
Én is tapasztaltam a jelenséget. Nullára veszi a média hangsáv hangerejét. A TTS pedig ezt a hangsávot használná. Még vmi magyarázatot is olvastam az okára, de már nem emlékszem, hogy melyik oldalon, vagy melyik alkalmazásnál. Amit használok hangfelismerő (direkt nem beszédfelismerőt írok, mert az nem az), az is ezt csinálja. Robotban külön műveletet hoztam létre a média hangsáv hangerejének visszaállítására TTS előtt."Ezt amúgy hogy? USB OTG talán?"
Igen, lehetséges. Kérdés, hogy mit támogat a kernel. Pl. sok miniPC -n nincs külön analóg audio csatlakozási lehetőség. Viszont minden ilyen kütyü (legalábbis amikkel eddig dolgom volt) támogatja az USB -s "hangkártyákat" (ezek a párszáz/párezer Ft -os kis mütyűrök). MiniPC -n konkrétan egy ilyennek a Jack -jébe dugott külső mikrofonnal teszteltem az Autovoice -t. De talán lehetséges kékfogas külső mikrofonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Formula-1
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest