Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ne érts félre, nem kötözködésnek szánom, inkább csak a tapasztalataimat írom le.
"Nem. Hozott anyagból lehet csak dolgozni."
Lehet, de nem feltétlenül kéne így legyen. Az persze egy másik helyzet, ha a kernel ad lehetőséget a mikrofon érzékenységének a növelésére. De léteznek olyan VOIP alkalmazások (pl. MobileVoip), amikben van lehetőség a mikrofon érzékenységét növelni. Tehát elvileg lehetne rá alkalmazáson belül, szoftveres lehetőség."Ott vmi árulás van. Csak úgy nem némul el."
Én is tapasztaltam a jelenséget. Nullára veszi a média hangsáv hangerejét. A TTS pedig ezt a hangsávot használná. Még vmi magyarázatot is olvastam az okára, de már nem emlékszem, hogy melyik oldalon, vagy melyik alkalmazásnál. Amit használok hangfelismerő (direkt nem beszédfelismerőt írok, mert az nem az), az is ezt csinálja. Robotban külön műveletet hoztam létre a média hangsáv hangerejének visszaállítására TTS előtt."Ezt amúgy hogy? USB OTG talán?"
Igen, lehetséges. Kérdés, hogy mit támogat a kernel. Pl. sok miniPC -n nincs külön analóg audio csatlakozási lehetőség. Viszont minden ilyen kütyü (legalábbis amikkel eddig dolgom volt) támogatja az USB -s "hangkártyákat" (ezek a párszáz/párezer Ft -os kis mütyűrök). MiniPC -n konkrétan egy ilyennek a Jack -jébe dugott külső mikrofonnal teszteltem az Autovoice -t. De talán lehetséges kékfogas külső mikrofonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest