- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemáááá! Az huszadrangú kérdés, hogy a Robotot támogatja -e. Főleg ebben a topikban. Már a leírásából tudtam, hogy ez is beállhat a sorba a többi minek közé. De, persze kipróbáltam. Míly meglepő, rögtön azzal kezdett, hogy frissítsem a Google Now -t. Minek? Elvettem tőle a netet, persze nem reagált semmire. Ok, átállítottam a másik motorra és átírtam az indítószöveget "Ok Google" -ről, "Ébredj Maris" -ra. Ezzel a motorral már érzékelte a hangbevitelt. Azonnal dobott is egy ablakot, hogy legyek kedves vmi angol szöveget megadni, vagy letölteni az általam megadott szöveg szerinti nyelvi fájlt. Míly meglepetés! Érthetetlen számomra, hogy az ilyenből rogyásig tele van a Play, de senki sem fejleszt olyan egyszerű alapra, amit már egy 15 évvel ezelőtti technika is ismert és kezelt. A Google Now kb. 10 nyelvet támogat offline. És a többi?
haliho0:
Nem nagyon értelek. Ha azt adod neki utasításba, hogy indítson egy alkalmazást, vagy hívjon egy számot, akkor sztem elég egyértelmű a visszajelzés, hogy sikerült -e az akció. Vagy miről szeretnél visszajelzést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD kijelző, i3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest