Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nemáááá! Az huszadrangú kérdés, hogy a Robotot támogatja -e. Főleg ebben a topikban. Már a leírásából tudtam, hogy ez is beállhat a sorba a többi minek közé. De, persze kipróbáltam. Míly meglepő, rögtön azzal kezdett, hogy frissítsem a Google Now -t. Minek? Elvettem tőle a netet, persze nem reagált semmire. Ok, átállítottam a másik motorra és átírtam az indítószöveget "Ok Google" -ről, "Ébredj Maris" -ra. Ezzel a motorral már érzékelte a hangbevitelt. Azonnal dobott is egy ablakot, hogy legyek kedves vmi angol szöveget megadni, vagy letölteni az általam megadott szöveg szerinti nyelvi fájlt. Míly meglepetés! Érthetetlen számomra, hogy az ilyenből rogyásig tele van a Play, de senki sem fejleszt olyan egyszerű alapra, amit már egy 15 évvel ezelőtti technika is ismert és kezelt. A Google Now kb. 10 nyelvet támogat offline. És a többi?
haliho0:
Nem nagyon értelek. Ha azt adod neki utasításba, hogy indítson egy alkalmazást, vagy hívjon egy számot, akkor sztem elég egyértelmű a visszajelzés, hogy sikerült -e az akció. Vagy miről szeretnél visszajelzést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Gran Turismo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest