Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
mAtThEw0319
üzenetére
Ezen most én is meglepődtem, de tényleg nincs zárképernyős Állapot, pedig alap dolog lenne.

Egy Esemény (Event) van csak, ami feloldásra reagál, esetleg ezzel próbálhatsz még meg operálni valamit.
Mondjuk abból indulsz ki, hogy a BT állandóan be van kapcsolva, akkor a BT on vizsgálatot lecseréled a képernyőfeloldásos Event-re, a többi pedig marad.
Így elméletileg mire előveszed a telefont és feloldod a kapcsolódási kísérlet már megtörtént, és ha sikertelen, akkor végrehajtódik a BT on - off. Az utasítás legeljéről meg kiveheted a 10s-es várakozást, mert közben rájöttem hogy annak ott nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest