- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Felviszem a nick-ed, mert nem tudtam, hogy Tiéd az eredeti.
Most javítottam a kódot, mert a minimális távolság keresése ciklus rossz volt. Mindig Siófok jött ki.
Az új taszk linkje ugyanitt van: http://goo.gl/HJ2IK8
Próbáltam a lokáció meghatározást másképpen, de az a helyzet, hogy a Köpönyeg.hu 7 fix régióval dolgozik. Így Murga esetén nem fogja tudni, hogy az melyik régió a 7-ből, ha csak "meg nem méred". Mással is megmérhet, pl. Google Maps-szel, de ez volt ez az offline módszer egyszerűbb.
Az Időkép értesítős szkriptbe tettem lokáció meghatározást, egybegyúrva az Időkép.hu féle geokód kiértékeléssel. Ott már megy az online, mert településnév adatbázissal dolgoznak, melyben benne van az összes szerencsére.
-
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ha figyelmesen végolvasod akkor látod úgy kezdődik mástól van a végén a név után meg egy link ahol ott, hogy tőled meg egy nagy köszönöm. Igazából a te taskjaid vannak összegyúrva egybe, hogy más könnyen csak egy adott profilhoz rendelhesse.
Köszönjük hogy megosztottad velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- DayZ Standalone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NIOH 3
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest