Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Felviszem a nick-ed, mert nem tudtam, hogy Tiéd az eredeti.
Most javítottam a kódot, mert a minimális távolság keresése ciklus rossz volt. Mindig Siófok jött ki.
Az új taszk linkje ugyanitt van: http://goo.gl/HJ2IK8
Próbáltam a lokáció meghatározást másképpen, de az a helyzet, hogy a Köpönyeg.hu 7 fix régióval dolgozik. Így Murga esetén nem fogja tudni, hogy az melyik régió a 7-ből, ha csak "meg nem méred". Mással is megmérhet, pl. Google Maps-szel, de ez volt ez az offline módszer egyszerűbb.
Az Időkép értesítős szkriptbe tettem lokáció meghatározást, egybegyúrva az Időkép.hu féle geokód kiértékeléssel. Ott már megy az online, mert településnév adatbázissal dolgoznak, melyben benne van az összes szerencsére.
-
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Ha figyelmesen végolvasod akkor látod úgy kezdődik mástól van a végén a név után meg egy link ahol ott, hogy tőled meg egy nagy köszönöm. Igazából a te taskjaid vannak összegyúrva egybe, hogy más könnyen csak egy adott profilhoz rendelhesse.
Köszönjük hogy megosztottad velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest