- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
noorbertt
üzenetére
1, - baromi egyszerű: profil = context -> State / Phone / Cell near (beállítod a közelben lévő tornyokat a scannel - ezt néha nem árt updatalni ergo újra scannelni) és Task -> Net / Wifi - Set on , exit task meg értelem szerűen ugyanez csak off
2, - Auto Sleep Mode (with exceptions) - ez kiinduló pontnak jó lesz aztán úgy változtatod ahogy szeretnéd!

3, - gyakorlatilag az egyes, de akkor az exit taskba berakod azt amit szeretnél, de egy külön profilt is létrehozhatsz hasonlóan az egyeshez, vagy az egyesnél megadod hogy az entry task egy változót is beállítson pl %HOME -> on és ha az exit taskba beteszed hogy clear Variable vagy Set Variable off akkor ez már tudod használni egy új profilban mint State / Variables / Variable Value %HOME off akkor csinálja (Task) amit szeretnél... stb.
Ui - ja és sziasztok topiklakók
- eddig csak read onlyban voltam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- eddig csak read onlyban voltam