- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Sziasztok!
Most találtam erre az alkalmazásra egy okosóra problémával kapcsolatban. A gondom az, hogy a telefonra (OP8Pro) érkezik egy hívás, megjelenik az órán (Huawei Watch GT 2) is a hívó neve, de soha nem vettem és nem is szeretném ott felvenni. Pár hónappal ezelőttig jól működött, de elkezdte azt csinálni, hogy hívás érkezésekor recseg a csengőhang és ha autós kihangosítón vagyok, akkor is beleszól az óra a kihangosításba. Olyan, mintha minden fölé helyezné magát. Mostanra annyira idegesít, hogy elkezdtem utánaolvasni és találtam erre az alkalmazásra. Be lehet valahogy állítani egy szabályt arra, hogy beérkező hívásnál csak a hívó nevét írja ki és ne akarjon kihangosítani, de ha autós kihangosító is csatlakoztatva van az óra mellett, akkor az átvegye a hívást? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs