Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Minő fura: automatizálni szeretnék.
Ha netes kapcsolat indul (akár vpn, akár wifi) vagy fájlkezelővel dolgozom a háttérben futtatni szeretnék 1 security-t és így elméletileg nulla közeli fertőzés lehetséges, ha meg befejezem fenti tevékenységemet, akkor az leálljon. (minek fusson feleslegesen csak akksit terhelni ?)
próbáltam e-robottal, nem tudtam megcsinálni, pedig jegeltem ill.chrystallizáltam is. vagy teljesen megfagyott a security el sehogy sem volt hajlandó elindulni vagy képernyő off/on-ra is vevő lettem volna...
nem tudom mit csináltam rosszul...és azt sem a tasker alkalmas-e arra (akár másik appal karöltve) h.létrehozza, amit szeretnék.
bármilyen értelmes tanácsot szivesen fogadok

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest