Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RAZERXX
üzenetére
Ezt nem tudtam. Igazad van, elnézést a kirohanásért! Ha ismered Tamás hozzáállását, akkor biztos megérted az okát és remélem, hogy nincs harag!
Tisztelem a fejlesztőket, becsülöm a munkájukat. Egy kivétellel, akinek bármikor, lelkiismeretfurdalás nélkül nyúlom le az alkalmazását. De azt sem pénzügyi ok miatt, hanem azért, mert nem engedi, hogy megvegyem. Mivel az most épp nincs telepítve, ezért igen, csak legális forrásból származó alkalmazásaim vannak. Nekem nem éri meg egy Androidos alkalmazás áráért szarakodni. Rányomok a vásárlásra, megkapom az összes funkciót és a frissítéseket az összes eszközre, amin bejelentkezek az alkalmazásos fiókommal. Még az Amazonos akciókról is leszoktam, mert csak a baj volt velük (régebbi verziók, nem úgy frissülnek, stb.). PC -t meg évek óta nem használok, csak ARM Androidot, vagy ARM Linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest