- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
De a több profilos megoldást még nem arra a verzióra írtad, amikor úgy értetted, hogy VAGY feltételt is akarok rakni az egészbe? Egyébként elolvasok én mindent amit írsz, meg még oda is figyelek közbe, ennek ellenére mégse értek dolgokat néha (hülyülnék?
).Mi ez az autós dokkoló profil? Nekem nincs semmilyen csatlakozó a tartón. Vagy írnom kéne erre külön egy profilt? De honnan fogja tudni a Tasker, hogy én most éppen az autós tartóba tettem a telefont? Ha meg nekem kell ki-be kapcsolni akkor nincs értelme, mert ilyen erővel a kihangosítót is megnyomhatom bejövő hívásnál.
(#131) Teasüti
Hát csak amiket eddig írkáltam, hogy próbáltam őket egyszerűen megoldani, de úgy nem működtek.
Emellett természetesen igaz hogy szinte egyáltalán nem értek a programhoz.
Az meg hogy mindez kinek/minek a hibája inkább ne menjünk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).