- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcaxavi06
csendes tag
Helló Mindenki!
2 napja szemezgetem a hsz-eket innen és meg kell mondjam van egy-két nagyon ügyes ember

Nekem kb. fél éve van telepítve a Tasker, eddig hagytam szépen, csendben működni. Most (az új béta megérkeztével) kezdtem el jobban bogarászni és adódott egy kisebb gondom."Near Cell" contextre állítottam be "Keyguard Off" parancsot (Secure Settings-en keresztül), de nagyon ritkán működött. Több olyan javaslatot olvastam, hogy a "Wake Device" taskot kellene közé illeszteni, de nem szeretném emiatt agyon meríteni az aksit.
Most "Clear Password/Pin" paranccsal (szintén Secure Settings) hidaltam át a problémát, ami csak nagyon ritkán hagy cserben, de mégsem érzem tökéletesnek.Egyéb ötletek a lockscreen pin ideiglenes kiiktatására?
(Tasker 4.0b4m; Android 4.2.1., CM 10.1.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs