Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarr52
csendes tag
MÁTÓL NEM LEHET TÉVÉN NÉZNI AZ M3 CSATORNÁT!!!!
https://24.hu/kultura/2019/05/01/matol-nem-lehet-teven-nezni-az-m3-csatornat/[ Szerkesztve ]
-
1egaly
aktív tag
-
emre33
addikt
válasz 1egaly #16953 üzenetére
Videóban pár pillanatra látható hálózati forgalmi térkép nagyon beszédes!
Elég sokat lehetne egy ilyenből tanulni (szakmabeli..)
Kár hogy nem publikus, de mint illetékes, ez teljesen megértemASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
mizu
aktív tag
kérdőív az ügyfélkapun belül
▫️ PH! FAN ▫️
-
meke11
aktív tag
Remélem a TARR is valami ilyenben gondolkodik, mint a UPC, azt majd a teljes analóg lekapcsolása után a DOCSIS 3.1 Full Duplex-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ugye át állt automatikusan E számlára a tarr és ebben hónapban már úgy is fizettem. Ez a beállítás így is marad? Csak azért kérdezem mert az ügyfélkapu beállításokban az e számlát szeretnék kis négyzet nincs bepipálva. Én szívesen maradok e számlán csak most azt be kell pipálni vagy már át vagyok állva és így is marad?
[ Szerkesztve ]
-
meke11
aktív tag
-
1egaly
aktív tag
Meglepődtem...
Frissitettem a Samsung M-s tévém,megnéztem az alkalmazásokat,s lám van Tarrtv!!!Nekem új,nem olvastam róla...
Ja és köszi! -
Imi1981
veterán
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Az m3 helyén lesz valami ? Tud infót róla valaki ?
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak,
Arris TG2492-S vagy Technicolor 7230?
Ez itt a kérdés.Jelenleg Cisco EPC 3925 modem van kötve a Netgear Wnr2000 v2 routeremhez. Ez osztja a netet vezetéken az asztali gépnek, valamint Wifin TV, lapos, telók... Nem mai darab, de jó router a nevezett.
Ugyanakkor 2500 Ft-ot kér a Tarr, hogy fenti routerek egyikét megkapjam a Cisco modem helyett.
5 GHz-esek már...
Ugyanakkor a net csupán 20 MegásGondolkozom, hogy kérjem-e ezt a router dolgot.
Olvastam negatív, újraindulásos tapasztalatokat. Jelenleg sem ajánlott ezt a 2 eszközt kérni? Mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
tarr52
csendes tag
MI EZ A NAGY CSEND???!!! ENNYIRE SZUPER MINDEN SZOLGÁLTATÁS?????! MARADJON IS ÍGY!!
-
Tutu7030
veterán
Láttam már párszor az m3 helyén is. Fel is tűnt, hogy a reporter egyre rutinosabban teszi fel a kérdéseket, a Tarr János meg egyre többször belehibáz a mondanivalójába. Szerintem már kezdi unni.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ftamas0201
Topikgazda
Konkrétan erről:
DIGITÁLIS FEJLESZTÉS A TARR KFT-NÉL -
mizu
aktív tag
Másnál is vacakolt a net? tegnap/ma
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz kabelmania27 #16983 üzenetére
3-mas. De nem piszkáltuk, és ~2-3 éve nem volt gond.
▫️ PH! FAN ▫️
-
kabelmania27
Topikgazda
Meg kellene nézni az osztó tipusát. Elég ha leírod a rajta lévő feliratot.
Ha egyforma csillapítású hármas splitter (három out felirat egyforma dB értékekkel vagy értékek nélkül) akkor nézd meg, hogy nem lazultak-e ki az F csatlakozók, ha 2 way tap akkor ellenőrizd, hogy a modem az out kimenetben legyen. Amennyiben át kell kötni a modemet másik kimenetre ne legyen rajta hpf szűrő mert azzal nem lesz visszirány, a tévés kimeneteken lehet hpf.[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
válasz kabelmania27 #16985 üzenetére
Kösz, hogy segítettél. Átnéztünk minden F csatlakozót a házban, de nem volt gond velük. Utoljára 2016-ban jelentettünk hibát, így az osztót kizártam, mint hibalehetőséget. Hibát jelentettem, végül 1 légkábelcsere megoldotta a bajt.
Big respect a szerelőknek -volt meló bőven
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
-
mizu
aktív tag
válasz kabelmania27 #16989 üzenetére
A fejlesztésnek van valami publikus előhíre? Pl. mekkora lesz a legnagyobb csomag..
1 Gigabit/s-ra tippelek. Le
Fel - passz▫️ PH! FAN ▫️
-
Tutu7030
veterán
válasz kabelmania27 #16991 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha a feltöltésen tolnának egy "kicsit". Olyan 100Mbps körüli értékre gondoltam.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
-
meke11
aktív tag
Szerintem semmi nem fog történni. Kivesznek kb 10-11 analóg csatit a 30-ból. Ekkor állítják csatasorba a DOCSiS 3.1-es (Full duplex) ultramodern fejállomást. Esetleg január elején lesz érezhető jele annak, hogy az emelkedik internet sebessége, mert akkor is lekapcsolnak újabb 8-12 analóg csatornát. Ugye a Tarr interjúból kiderül, hogy 3 lépcsőben kapcsolják le az analóg sugárzást. Ergo ezután fog kiteljesedni az internet szolgáltatás modernizálása és bővítése. De erre még legalább 1 évet várni kell.
De ne legyen igazam, és emelkedjen a sávszél már augusztus elejétől!
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz meke11 #16994 üzenetére
Nem lesz emelés, most 16 csatornát használnak letöltésre.
Ezt emelik meg 24-re.
Ez kevés lesz a gigabithez, ehhez 32 csati kell, és 3.1 fejállomás és modem, de mindegyik még nagyon nincs kiforva. Új szabvány, új termékek.Ha UPC bevezeti, na majd utanna 1-2 év és lesz Tarrnál is.
Feltöltés emelésre nem kell számitani itt a közeljövőben. De más kábelszolgáltatónal se.
Ahhoz az összes erősítöt, minden oszlopon, ki kellene cserélni.
Itt nem csak a pénz a szűk keresztmetcet, hanem az idő,ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Turbobacsi #16996 üzenetére
UPDATE: ha ráállok a csatolásra ezt írja ki: "a fájl túl nagy" eddig ilyen gond nem volt
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
mizu
aktív tag
Mondjuk a videókban valóban nem esik szó sebesség emelésről.. stabilabb net/szebb kép/jobb hang ennyi.
Az alap meglesz, de távolabbi projekt lehet bármilyen emelés.
▫️ PH! FAN ▫️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest