Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
Üdv!
Most voltam Horvátországban és Ausztriában. Vittem magammal a május végén a Tarrnál kötött akciós (augusztus 31-ig nem kellett fizetni érte) havi 20GB adatot tartalmazó havidíjas mobilnetet. Laptopon és mobilon neteztem és néztem a Tarr MobilTV-t, igaz nem az app-on keresztül, hanem böngészőből. Akadás mentesen ment órákon keresztül.
Rendkívül meg vagyok elégedve a mobilnettel mind belföldön (igaz nem járom az országot keresztül - kasul) és most már külföldön is. Külön plusz pont, hogy a havi 20GB adat keret külföldön (roaming 1-es területen) is teljes egészében felhasználható.
Peace!
-
-
vpanangin
senior tag
Nem ezért írtam, de legyen.
Nem kell korlátlan mobilnet, mert nem kell.
Otthon vonalas van a Tarr-tól (70Mbit/sec) az extra kábelTV mellett. Mivel májusban megkötöttem akcióban a mobilnetet 1 év hűséggel, így a havidíjat csak szeptembertől kell fizetni, ami ráadásul csak 4990 Ft. Mivel kétkártyás telefonom van, eladtam az 1 Ft-ért kapott Tp-Link mobil routert, így összesítve havonta 2800 Ft-ért van 20GB adatom, ami a felhasználási szokásaimat figyelembe véve bőven, de bőven elég.
Hozzáveszem, hogy a Tarr MobilTV ingyenes, mivel kábelTV előfizető is vagyok.
Összegezve nálam ezért nem rúghat labdába a Telenor, HelloTelenor korlátlan netes konstrukciója.
Tehát nem éri meg.
Peace!
-
veterán
Elvileg jövő héten indul a Spíler Extra, a hétközi spanyol meccsek már ott is láthatók lesznek.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #16306 üzenetére
Azt láttam, hogy reklámozzák, csak épp az még tényleg sehol sem fogható.
-
veterán
-
Joke21
aktív tag
válasz szabogabor10 #16308 üzenetére
Az extra nem tv csatorna, hanem ott szolgáltatás lesz.
-
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Egy Cisco epc 3212 modemhez milyen adaptert ajánlanátok?
Ismét elszállt de most nincs kedvem az ügyfélszolgálattal sz*rakodni, gyorsan vennék egyet.
Milyet ajánlanátok feszültsegben ami nem megy el nekem pár hét alatt? Sürgős lenne, az se baj ha webshopot linkeltek.Köszönöm
-
farkas-j
őstag
válasz ftamas0201 #16312 üzenetére
Az ÜFSZ hibabejelentéses megoldás is gyors. Nekem már kétszer cseréltek tápot, mindig aznap amikor bejelentettem. Ezenkívül itthon boltból nem olcsó egy jó táp.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz farkas-j #16313 üzenetére
Megtettem a bejelentést mert utánanéztem és tényleg jó drágák. Én két éve egy ismerősnél 2ezerért hozzám vágott egyet, most meg 4-5ezer. Addig meg elüzemelek egy régi laptopom adapterével, igaz az 3.25A 20V de a modem úgyis csak annyit vesz fel amennyit akar, remélem egy-két nap alatt meg is oldódik.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz ftamas0201 #16315 üzenetére
Üdv ! Az eredeti adaptere 15 v 1.5 A Én nem dugnám rá a 20 v-os laptop töltőt,de tetudod.. 5 voltal többet kap,attól elvileg elszálhat 1-2 volt még elmenne.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz ftamas0201 #16312 üzenetére
Rendszeresen elszállnak, főleg a jelzőledes típus. A nálunk lévőből egyszer csak 25V-os tápegység lett, nem sokkal később a modem is kinyúlott, pedig ahogy észrevettem a gondot kihúztam. 25V-tal egyébként nem működik a modem, csatlakoztatáskor egyszerre minden LED világít rajta és semmit nem csinál. Pár percet szórakoztam vele, mire rámértem a tápra, ami amúgy onnantól kezdve sípolt is.
Kérj újat, vagy pont olyat vegyél amilyen való hozzá, amperitásban lehet több, feszültségben nem.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Markizmark #16317 üzenetére
Már kérve van, ha addig megdöglik akkor együtt cserélik
-
Mtbsrác
senior tag
Mielőtt jönne hogy megint nincs itt ott net ez jött tegnap
Tisztelt Ügyfelünk!
2018.09.26-án 00:00 és 06:00 között hálózatfejlesztési munkálatok miatt minden szolgáltatásunkban teljes kiesés várható az alábbi településeken.Belecska, Dalmand, Értény, Fürged, Gyönk, Iregszemcse, Keszőhidegkút, Kisszékely, Kocsola, Koppányszántó, Magyarkeszi, Miszla, Nagykónyi, Nagyszékely, Nagyszokoly, Ozora, Pári, Pincehely, Regöly, Sárszentlőrinc, Sárszentlőrinc-Uzd, Szakcs, Szárazd, Tamási, Tamási-Fornádpuszta, Tamási-Kecsegepuszta, Tolnanémedi, Udvari, Újireg.
Blablabla...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz ftamas0201 #16318 üzenetére
Le a kalappal a dolgozók előtt. Most jöttek és cserélték az adaptert. egy 15V 1.6A Amigo adaptert hoztak, eddig megy minden, remélem így is marad. Gyorsak voltak.
-
tag
Sziasztok.
A tarr mobil tv app frissítésében a chromecast támogatást írja, de nekem nem jelenik meg semmi jel az átküldéshez. A tv ua hálozaton van és van benne chromecast. -
DonMarco
aktív tag
Mondjuk nekem az a gondom ha chromecastal küldöm ki a tv adást,akkor ha alvásba megy a teló,akkor megszakad a streamelés is.. (Szerintem ez apk hiba,mert csak a tarr mobilos cuccnál csinálja) Másnál is így van aki használ chromecastot ?
-
Z()L3
tag
Sziasztok!
A Tplink wifi routerem a végét járja és úgy gondoltam hogy nem veszek másikat, hanem a Tarr Kft-től egyszeri díjjal kérek egy wifi-s modemet.
Az lenne a kérdésem hogy egy ilyen wifis modemnek mekkora a hatótávja mondjuk egy mezei 2 antennás routerrel szemben? Ha ugyanazt tudná mint a mostani, akkor minden további nélkül váltanék rá 😊 -
titán
-
1egaly
aktív tag
válasz PirosPöttyös #16332 üzenetére
150-s netem van,ezek szerint kérhetek ilyen routert??
Akkor is ha nincsenek sebességi gondjaim?
Ez a lenti típust adják,vagy van több fajta is?
Kösz a választ! -
nyalifali
aktív tag
válasz Markizmark #16336 üzenetére
Lehetséges RF hiba, illetve nálam a Current Software Revision: e3200-E10-5-v302r125552-120312c
Ergo software bug is.[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Markizmark #16336 üzenetére
Modemújraindítás után sem javul?
-
Markizmark
addikt
válasz kabelmania27 #16339 üzenetére
Nem, ugyanaz. Illetve ma még nem néztem, nem vagyok otthon.
Semmihez nem lett nyúlva előtte, meg azóta se a kábelezésen.(#16338) nyalifali Ha szoftverbug akkor azt hogy küszöbölöm ki?
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
Hazaértem, csekkoltam és most megvan minden csatorna. Sávszélesség is névleges.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
nyalifali
aktív tag
válasz Markizmark #16340 üzenetére
Sehogy
De ha helyreállt akkor gondolom nem RF hiba volt, a software verziód is maradt a linkelt?
Gondolom központilag elintézték.VaNmIT
-
Z()L3
tag
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem megpróbálom ezt az Arris Wifis modemet.
Ügyintéző azt mondja pont úgy járt mint én, 2 antennás Tplinket cserélt le erre, és sokkal messzebbre ellövi a jelet neki a lakásban. Ha nem is lesz nagyobb a hatótáv akkor sincs baj, de ugyanezt tudja azért. 😅 Kíváncsi leszek. 3 munkanapon belül meglátom 😊[ Szerkesztve ]
-
meke11
aktív tag
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
Igényeltem én is egy wifis routert az Üf .szolgálaton,30 napon belül jönnek,lesápadtam,ennyi idő alatt singapourból is ideérne!?
Légyszi jelentkezettek,hogy előbb ideérjenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest