Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
conure
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek a döntésem meghozatalában.
Tarr lesz a befutó, az ügyfélszolgálaton majd megbeszélem a konkrétumokat.
Most már csak a DIGI-nél és a Z-NET-nél kell érdeklődnöm a szolgáltatás felmondásának feltételeiről.Még egyszer köszi
-
veterán
-
buri62
csendes újonc
Kedves Tarr kft az Alap csomagból jövöre kikerülnek a HD csatornák ha jól látom
Így gratulálni szeretnék a HD-Sd-re váltáshoz mind ez 2018-ban
Vagy akkor már miért nem lehet az alap vagy a mini csomagokhoz HD csomagot rendelni
én csak egy sima Hd plazmát nézek de nem szeretem az Sd adásokat.
üdv -
emre33
addikt
válasz buri62 #15404 üzenetére
Alap csomagban van 6 darab közszolgálati HD adás.
TV2 RTL Klubra gondolsz? Ők már pénzt kérnék a a HD adásért is, így nem lehet az alap csomag része.
Vagy a HD csomagra gondolsz 1290Ft-ért? Azért a pár csatiért?
Ha szó szerint vesszük amit írsz, az nem igaz: HD csatornák nem kerülnek ki az alapcsomagról.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
veterán
-
amadeus11
senior tag
válasz szabogabor10 #15406 üzenetére
Hát ha kiveszik azt a 15 HD csatornát az alap csomagból akkor felmondom a szolgáltatást. Nem fizetek fostos adásért semennyit sem! Olyanokat nézhetekek ingyen a mindig tv-n vagy online streamen. Majd meglátjuk meg merik-e lépni!
There is a star
-
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz amadeus11 #15407 üzenetére
Az új ÁSZF ki van adva ami hivatalos és január 2-5 között életbe is lép területtől függően más-más napon. Szóval ha az említett csatornákat nem találod az új ÁSZF csatornái között akkor valószínűleg nem is lesz abban a csomagban.
szabogabor10
Szerintem ez egyfajta olyan terelés is hogy az analogról ugye feltereli a legnagyobb csomagba az emberkéket akik már olyan készülékekkel rendelkeznek nagyrészt ami már képes a DVB-C szabványra és most már elkezdik kivezetni a kisebb csomagokat. Előbb utóbb mostmár kénytelenek lesznek ha tettszik az emberek ha nem, valahol olvastam pár hónapja hogy az Únió is már kiadott egy határidőt erre.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz amadeus11 #15407 üzenetére
15 HD? Az ÁSZF szerint csak 12... De amúgy a Nat Geo-n kívül melyik fog hiányozni annyira? Egyébként meg várjuk meg az átállást, mivel a januártól hatályos ÁSZF-ben egész máshogy szerepelnek a dolgok.
(#15409) ftamas0201: A levélben kiküldött csatornakiosztás és az ÁSZF nem egészen fedi egymást. Rá akartam kérdezni az FB oldalon, de oda már nem lehet bejegyzést írni... Legalábbis külön nem, csak a posztok alatt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz ftamas0201 #15413 üzenetére
Discovery HD-ért mit nem adnék, még ha sajnos a többi csatijuk nem is került vissza.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz szabogabor10 #15414 üzenetére
Háát annak én is nagyon tudnék örülni de nem lesz belőle szerintem semmi. Nagy a csend körülötte, lehet csak kicsit később de remélem kellemes csalódás lesz
-
korfa
aktív tag
válasz ftamas0201 #15415 üzenetére
Miböl gondoljátok hogy nem lesz Discovery hd?
-
korfa
aktív tag
válasz ftamas0201 #15417 üzenetére
Hát nagyot fogsz. Sd viszont nem lesz.
-
korfa
aktív tag
válasz ftamas0201 #15419 üzenetére
48 hd lesz jövőre... mindent beleszámolva (hbok,közszolgálatiak).
-
buri62
csendes újonc
válasz emre33 #15405 üzenetére
Az tisztán látszik mi a cél a drágább csomagok felé terelni az embereket.
Így az ALAP csomag drágul pláne a soványka 10M-val évek óta.
Csak most már kellene egy normális HD csomagot csinálni azt a hat csatornát kíbőviteni
és választhatóan a mini és alap csomagok mellé.
Engem holt nem érdekel X számú csatona sd-ben ha már plazmát nézek engem zavar
szakmailag de majd holnap úgyis kiderül mit engednek a sávszürok és kezdődik a
szokásos Tv hangolás az ismerősőknél mint mindig. -
-
őstag
Milyen árba adja a DIGI a CI+kártyát? Van valakinek információja mennyi időn belül szállítja ki, vagy be kell mennem érte valamelyik DIGI ügyfélszolgálathoz?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
RockCNC
senior tag
Lejebb vitték a net árát az adóval?
Amúgy Szekszárdon is eltünt a 30-as csomag! -
ftamas0201
Topikgazda
Emberkék.
Viszont ma agyaltam mert új tv-t vásárolnék, valószínűleg egy samsung személyében de ez nem is lényeg. Létezik már a világon olyan technológia (mondjuk ma már mi nem létezne) hogy a digitális tv-nél a CI kártya elhagyható és központilag tudják beállítani mint az analognál is szűrők cserélgetésével hogy mi van és mi nincs az embernek? Magyarán ha én pár digitális kiscsomagot akarnék, elég lenne a kábelt a tv-be dugnom, nem kéne kártyázni meg stb.. Gondolom sokat kéne fejlődjön a szolgáltatás ehhez, de van ilyen egyáltalán?yagericum
A 40-es csomag is eltűnt, csak 70 van meg asszem 30 szóval hűség lejártával nem tudom mi lesz az ajánlat, gyanítom hogy mehetek a 70-be kicsit drágábban, alá nem akarom adni a 4k streaming miatt, ahhoz a 40 sem elég sajna.
Az ÁFÁ-t tudtommal tavaly sem éreztük meg (vagy csak én nem vettem észre mert folyamat megyek tönkre ) akkor is csökkent valamilyen formában. Telefon szolgáltatásomnál meg csökkent a net áfa aztán drágább lett a csomag mégis tavaly a drága telekomnál[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz ftamas0201 #15427 üzenetére
A technológia elvileg nem lehet akadály, hiszen a Mini, az Alap és az Extra csomag is így működik szerintem. De szerintem egyik szolgáltató sem csinálja ezt a digitális kiscsomagonál, amit szeretnél.
-
farkas63
aktív tag
válasz ftamas0201 #15429 üzenetére
Igen, analógnál szűrőkkel szűrik a frekvenciát a csillagponti dobozban, de digitálisnál már lehet központilag is állítani, ezért lenne jó ha végre minden analóg csatorna kikerülne.
Egyébként a 70MB/s-es net olcsóbb lett 400Ft-al mint ami volt 40MB/s-es net.
Az 500-as meg kurva drága.Ja és csökkentették a jelenlegi csomag árát.
Eddig ugye 10600Ft?! volt a TRIÓ 40, most 9600Ft. (ügyfélkapun így van írva)[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz ftamas0201 #15429 üzenetére
Most is így van, plusz az átengedett analóg sávba benne vannak az oda tatozó digitális kódolatlan csatornák is.
farkas63: van 320-as nem? ÁSZF 80. oldal
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz farkas63 #15430 üzenetére
Hát nézd, én épp most néztem a kombi csomagot mert kíváncsi voltam, mivel nincs 40-es net, 30asba meg nem akarok menni megszívtam. De mindenhogyan mert extra+40es net 8640-et fizetem egy éves hűséggel most júniusba jár le. ha 30as netre mennék vissza hűségváltáskor akkor az már 8990 lenne szóval már az is drágább. 70es net meg 10490ft. Szóval ez azért elég nagy szívás, majd 2ezerrel drágább lesz havi szinten hűségváltáskor a 70es net felára.
korcsi
Az analogoknál így van, de a digitálisnál csak azokra amik azokhoz a csomagokhoz tartoznak. a kiscsomagokhoz kell a kártya.[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
válasz ftamas0201 #15433 üzenetére
Melyik településen laksz te?
Nálunk (Sárpilis)
TRIO 30 (8990FT)
TRIO 70 (10190FT)
TRIO 150 (11490FT)
TRIO 500 (13990FT)Régi TRIO 40-es meg 10600FT volt, szóval nálatok akkor elég jó árak voltak.
Én a Tarr helyébe egy TRIO 300-at 12500-ért simán beraktam volna még.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ftamas0201 #15425 üzenetére
Jogos. Bocs beértem.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz farkas63 #15434 üzenetére
Akkor itt viszonylag jobb a helyzet, pedig igazán nincs konkurencia...
(ez valami egyedi ajánlat lehetett 2 éves hűséggel, házhoz jöttek szerződést hosszabbítani )
KábelTV - Extra; Internet - NET 40M; Tele-TARR 20096730ft6355ft lett áfacsökkentés után . Bár az ÜFSZ szerint Trió Max 40M csomag.. Ezt emelhetném 70M-re 1 évre 8.990 Ft . A tarr oldalán ez a csomag itt nálunk 10190 Ft/év lenne Akkor még is hogy van az árazás ?
Zala/Lenti[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz farkas63 #15434 üzenetére
Én bonyhádtól 15km-re lakom egy kis falucskában, annyiban kicsit elbeszéltünk egymás mellett hogy nem említettem hogy én duó csomagokat néztem, nem tudom van-e ár eltérés de ezekszerint biztosan van (nekem nincs hálózatos telefon). Nekem mondjuk 320mega net a legnagyobb.
ZsoltG60
Az árazás az megyénként/településenként/körzetenként nagyon eltérő, függ a konkurenciától, már azt is észrevettem hogy talán attól is, hogy ha felvásárolt egy szolgáltatót a Tarr akkor lehetnek kedvezmények esetleg drágulások, nagy üzletpolitika van emögött.[ Szerkesztve ]
-
farkas63
aktív tag
válasz ftamas0201 #15439 üzenetére
Ja, hogy csak DUO, ott nálunk is csak 320-as a legnagyobb és ott tényleg 10490Ft a 70-es, érdekes...
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz ftamas0201 #15439 üzenetére
Igen azt észrevettem, hogy nagy szórás van az árakban települések közt, De most én itt arra gondoltam ,hogy az oldalon a városom szerint a Trio70M 10200ft 1 év hűséggel , a pár napja kapott email-ben az üfsz-os meg 8.990 Ft írt és ebben szerintem még nincs bent az áfacsökkentés.
Szóval minden előfizető/vagy település kap egy egyedi árat ?Lumia 950XL
-
HIJ
őstag
Na megjött a '18 -as sávszél emelés is:
120/10 ből 150/10
[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz ftamas0201 #15446 üzenetére
Igen, elnézést a félreérthetőségért. Ez az MVM flotta csomag és aki bement decemberben újrakötni, annak január 1 -től automatikusan megemelik...
[ Szerkesztve ]
-
buri62
csendes újonc
válasz ftamas0201 #15427 üzenetére
A mini alap extra között csak sávszürö van a digitális csomagoknál ha jól
emlékszem conax kódolás legalábbis Szekszárdon de már rég volt. -
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz szabogabor10 #15449 üzenetére
Valami ilyesmit akartam én is mondani
Magyarán akkor ha nagyon akarnák akkor éppenséggel működhetne kártya nélkül is a kiscsomagok navigálása is, bár ez azt jelenti hogy felhasználónként külön külön beállítás kéne, ez jelenthet egyfajta korlátot talán ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App