Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Beeee!
A csajom féltékeny!De nagyon!És ez tök cool
Egy másikra aki irogat rövid szöveges üzenetecskéket!
nna mendegy!Ma ujrahuztam winfost!És holnap megint ujrafogom, mert ezek a rohadt registry cuccok elb?@#ták!Legközelebb nemszorakozom velük!
DE van jo hir is!Végre találtam használható Zend Studiot, cool!Meg leszedtem ujabb szervert, meg sql-t meg hasonlo dolgokat!Áááá, minden sinen van!Holnap reggel kelés!Mehetek angolra
Utközben tuti látok majd rakat droidot!Jah, és tomcat blogjában végre volt uj bejegyzés!HAmarosan shoppingolok onnan vmi faja polot a csirkés mellé!Jah, meg csajszinak is megigértem, hogy veszek neki egy Már Elkelt feliratut!Megkéne ejteni!Szét kéne szakadni 10 felé és lenne is rá idő!Cool!Nna majd holnap irok!Haly -
Ujabb szar nap!
Ma eldöntöttem, hogy nekiállok PHP-zni, végreeee!Már régóta huzom-halasztom a dolgot, dehát...ez van!Ezt kell szeretni! -
Uj hét uj blog!Ez lehetne a jelmondat, de ma péntek van, fáradt vagyok, a kedvesem Łutazott a hegyekbe jetit vadászni!Ma hajnali 3:30-kor keltem, hogy megöljek egy szegény malacot
Szegény, ugy sajnáltam, dehát vmit enni kell ugyebár, vidékiek vagyunk, meghát Tesco suxx!Ezis egy szar nap volt!Jövő hét angol nyelvtanfolyam kezdete..kelhetek hajnali 7 orakor, pedig szünet van!Már a nyár sem a régi!De Szerdán végre jön a drágám, és meünk majd nyaralni!Dejodejo...halálra leszek szeretgetve!Hát igen...végre...
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utközben tuti látok majd rakat droidot!Jah, és tomcat blogjában végre volt uj bejegyzés!HAmarosan shoppingolok onnan vmi faja polot a csirkés mellé!Jah, meg csajszinak is megigértem, hogy veszek neki egy Már Elkelt feliratut!Megkéne ejteni!Szét kéne szakadni 10 felé és lenne is rá idő!Cool!Nna majd holnap irok!Haly
Szegény, ugy sajnáltam, dehát vmit enni kell ugyebár, vidékiek vagyunk, meghát Tesco suxx!Ezis egy szar nap volt!Jövő hét angol nyelvtanfolyam kezdete..kelhetek hajnali 7 orakor, pedig szünet van!Már a nyár sem a régi!De Szerdán végre jön a drágám, és meünk majd nyaralni!Dejodejo...halálra leszek szeretgetve!Hát igen...végre...