Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bigya
őstag
HI!
Lehet kapni olyan szigetelő szalagot, amit az autóiparban használnak a rengeteg kábel bondázsolására.
Ez a szalag olyan mint a sima szigszalag, de szövetből van, nem valamiféle műanyagból. Nagyon jól tapad, nem lazul meg a ragasztó anyaga, mint az oldszkúl szigszalagoknál (mint a rágó, és aztán ragad mindennel mindenhova, csak saját magára nem).
Én a tápom kábeleit leforrasztottam, szereztem még egy-két plusz molex-es kábelt (elfekvő tápokból).
Miután véglegesedett a cuccok elhelyezése a gépben, egy kábelkorbácsot csináltam. (megintcsak autós példából kiindulva)
Figyelembe véve az eszközök egymás közötti illetve a táptól nézett távolságukat.
Így elértem, hogy a gép legalsó eszközétől a ház tetejéig egyetlen fekete, a fent említett szalaggal szorosan bondázsolt kábel halad, és ebből ágaznak ki a kb. 3-4cm hosszú molex-es végek ott ahol eszköz van.
Légáramlást nem rontja, kultúrált kinézetű, átláthatóbbá teszi az egészet.
Ha kérsz képet, akkor kapsz.
üdv.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest