- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
Bigya
őstag
HI!
Lehet kapni olyan szigetelő szalagot, amit az autóiparban használnak a rengeteg kábel bondázsolására.
Ez a szalag olyan mint a sima szigszalag, de szövetből van, nem valamiféle műanyagból. Nagyon jól tapad, nem lazul meg a ragasztó anyaga, mint az oldszkúl szigszalagoknál (mint a rágó, és aztán ragad mindennel mindenhova, csak saját magára nem).
Én a tápom kábeleit leforrasztottam, szereztem még egy-két plusz molex-es kábelt (elfekvő tápokból).
Miután véglegesedett a cuccok elhelyezése a gépben, egy kábelkorbácsot csináltam. (megintcsak autós példából kiindulva)
Figyelembe véve az eszközök egymás közötti illetve a táptól nézett távolságukat.
Így elértem, hogy a gép legalsó eszközétől a ház tetejéig egyetlen fekete, a fent említett szalaggal szorosan bondázsolt kábel halad, és ebből ágaznak ki a kb. 3-4cm hosszú molex-es végek ott ahol eszköz van.
Légáramlást nem rontja, kultúrált kinézetű, átláthatóbbá teszi az egészet.
Ha kérsz képet, akkor kapsz.
üdv.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest