- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Ez lemaradt:
Csak azért, mert látható, hogy az áramlásra igyekeztem figyelni, ha már amúgy sem az origi venti üzemel... -
Sokimm
senior tag
Az enermax twister pressure-t 1 munka nap alatt kézbevettem, itthon megvagdostam zeusz55 segítségével. (fekete-feketéhez, piros-piroshoz, sárga és kék csonkolva, fordulatszám szabályzót kapcsoló maxon (3 állásból a legnagyobbon)), majd kevés szikszalag rá (mert nem volt jobb itthon, de félek, hogy nyáron nyálkássá válik, ezért majd ha melegszik az idő, cserélem valami zsugorcsőre, de most a próba kedvéért tökéletes).
A képeken látszik, hogy nagyobb hűtőbordáknak is lenne hely, de még nincs hozzá kapacitásom, hogy belefogjak. Előbb legyen ez a rendszer stabil. Jah a tápom: Gigabyte 420W GE-C420A-C2
A ninja-mmal most úgy raktam össze, hogy egy légutat képezzen a két venti, és nagyon alacsony hangon üzemel (a gyári Yate Loon D12SH-12 (120x120x25) 40 decibeljéhez képest), szóval végső soron megvagyok elégedve a dologgal, a pormentesítő szivacs gányolásom meg azért kellett, mert nincs féléve meg a rendszer, de már olyan porfelhőt fújtam ki belőle amikor szétszedtem, hogy borzalom. A hátlap gányolás oka, a feltételezett jobb kiáramlás érdekében történt. És jobban is jön ki a levegő!
Elnézést, hogy nem folyamatképeket készítettem, de nem volt fotózkodós kedvem meló közben.
(képzeljétek zeusz kommentjének képeit ide, mert tök ugyan azt csináltam, annyi kivétellel, hogy én nem a gumi csavarokat használtam, hanem volt egy nem használatos szilikon 12cm-es ventillátor "keretem", amit bezsúfoltam a képen látható módon.)Jah a ninja+ventije miatt nem férne be vga, de szerencsére nincs olyanom. :3 Hála az Intelnek, lehetek skót.
-
Sokimm
senior tag
Most találtam:
Yate Loon D12SH-12 van benne, és Enermax Twister Pressure (120x120x25)-re cserélte már Zeusz, és szerintetek ez még mindig jó döntés? (nincs jobb venti a piacon? (ami halkabb, és pöpecebb adatokkal közelíti meg a gyári teljesítményét)Elnézést, hogy külön írtam, szerkeszteni már nem tudtam az előzőt. :\
-
Sokimm
senior tag
Heló mindenki!
Gigabyte 420W GE-C420A-C2 tápom van és szeretnék valami megoldást a gyári 40decibeles ventilátor hangjára... Szerintetek lehet csökkenteni a hangon? Fix fordulatos sajnos a mostani venti. Akár két ventivel is megpróbálnám, alacsonyabb fordulaton, huzatot alkotva (beáramló-kiáramló), de nem tudom van-e értelme..
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest