Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
A korábbi ventilátor cserémmel kapcsolatosan jelentem, hogy tökéletesen működik és a kissé égett szag nem innen származott! Úgyhogy megérte cserélni, teljes terhelés alatt is hideg levegőt fúj ki és nem pörög fel a venti!

-
Sarkadi
tag
Nem igazán...de nem cserélem a ventit vissza, remélem nem lesz különösebb gondom vele...ha igen, akkor marad egy új táp vásárlása, bár ezt nem terveztem...

-
Sarkadi
tag
Egy jó órányi Shadow Of Mordor-ozás után, ami azért elég gépigényes játék kissé égett szag lett, de nem hiszem, hogy komolyabb baj lenne, mert azért jobban hajtotta is a ventit! Szerintem csak kiégett némi por

-
Sarkadi
tag
Jól teljesít, nem igazán fújt még ki eddig meleget terhelés közben sem! A hangjára sem lehet panasz, terhelve is csak minimális szélzaj van, de az kell is!

-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Kénytelen voltam én is ventilátort cseréni az FSP Hexa 400W-os tápomba, mert a gyári Yate Loon már igencsak hangos volt. Mivel alsótápos házam van, és volt is kéznél venti, ezért ezt raktam a gyári helyett: COOLINK SWiF2 120P. Szerintem elég a gyári helyett, terheléstől függően majd úgyis meghajtja kicsit jobban, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre!
Köszönöm!

-
Sarkadi
tag
Miután nekiestem pár órája, nem a ventilátor csere mellett, hanem egy alapos takarítás és WD40-nél maradtam. Meglepő, de segített annyit, hogy nem hallatszik ki a gépből a táp ventije, úgyhogy elégedett vagyok!

-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
FPS Hexa 400W-os tápomba szeretném a gyári ventit kicserélni, egy jóval hallkabbra, de félek, hogy a kisebb fordulatszám miatt áratnék ezzel. A gyárit, aminek a pontos nevét nem tudom a Cooler Master Silencio 450-es gépházamba lévő gyári 12cm-es ventire cserélném, mert azt is lecseréltem és csak a szekrénybe áll. A kérdésem az lenne, hogy megéri-e szerintetek cserélnem, ill. elérném-e amit szeretnék!? Mert a gépben már tényleg csak a tápnak van kissé zavaró hangja.

Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Sarkadi
tag
FSP Hexa 400W-os tápban szeretnék ventit cserélni, mivel már csak ennek van hangja a gépben és elég bosszantó tud lenni. Elég lenne szerintetek a jelenleg ház oldalán lévő 12cm-es Coolink 850RPM-en üzemelő venti?
Erről lenne szó: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DJI Osmo Pocket 3
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest