- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
kmisi99 #2133 üzenetére
Csak a saját felelősségedre tegyél ilyet! És ha netalán eladod a tápodat, akkor ne felejtsd el visszakötni a tápventit a hőfokvezérelt ventifordulatszám-szabályzó áramkörre!
Őszintén szólva én nem tenném, mert nem játék az ilyesmi.
A benne lévő venti alacsony hőfokon (terhelésen) kb. 1000 RPM körül foroghat (feltéve, hogy M-es fordulatú és 12 cm-es). Még így is túl hangos?!?!Ilyenkor 7-8 V-ot kap. Viszont 5 V-nál éppen hogy elindul a legtöbb tápventi. És az idő előrehaladtával ez egyre bizonytalanabb lesz a venti 5 V-on történő elindulása a csapágykopás miatt, főleg siklócsapágyaknál. Ezzel pedig a tápodat veszélyezteted. Rossz minőségű tápnál meg ön- és közveszélyes az ilyen megoldás.
Ha "némítani" szeretném azt a tápot, akkor inkább alacsonyabb fordulatú ventit tennék bele. Még a 8 cm-es esetében is, ha biztosan tudom, hogy még "véletlenül" sem lesz megterhelve vele a konfig.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest