Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
didyman
üzenetére
kár volt ennyit bíbelődnöd vele!
De azért köszönjük a részletes le vezetést!

Amúgy meg a tápok 90%-ában (de ezt neked jobban kell tudni ha ezzel foglalkozol) nem PWM el vezérlik a ventiket, és amit már korábban is írtam, 1Ampert tudnia kell mindegyiknek, tehát továbbra sincs miről beszélni!

-
válasz
didyman
üzenetére
Én nem arra voltam kíváncsi hogy mi szerepel ezen a címkén!

az egy dolog hogy ide 600mA van írva de ha leméred 100% on járatva bordára szerelve nehogy az legyen a kifogás hogy csak üresbe megy!
Meglátod hogy még a felét sem fogja felvenni!
De nem is értem mi a probléma a gyári venti 600mA a csere venti meg csak 150mA 4.et köthetne rá, ha a te számításod szerint megyünk!
-
válasz
didyman
üzenetére
mutass már olyan ventit ami 0,6 Ampert(600mA) eszik!
Arctic P14, MAX:150mA kajál gyári adat szerint.
A valóságban meg még 100.at sem 100% on terhelve, a tápban meg SOHA nem fog 100% on menni jó ha 40-50% ig felpörgetik a tápok magunkban!Kicsit túl gondolod ezt a témát!
Amúgy is a tápokban MIN 500mA-t kibírnak a venti szabályzó áramkörök szóval NO para!

-
Biga123
addikt
válasz
didyman
üzenetére
Én is kidobtam a terelő(takaró)lemezt a venti cserénél, konkrétan a venti felét letakarta.
Nem voltam sose túl jó áramlástanból.
De ha benn van a terelő a nem letakart befújás ua utat fogja bejárni a tápon belül mintha nem lenne benn a terelő, vagy rosszul gondolom? Hiszen semmi nem befolyásolja annak a részek az áramlását hiszen ott nincs terelő
Annyi lehet az értelme h a letakart rész miatt talán kicsit nagyobb a statikus nyomás a letakarás nélküli részen . De ez csak az én logikám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó látni ilyeneket is.