- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Azt próbáltam már korábban is pedzegetni, hogy a felesleges hozzászólások elkerülése végett tök jó lenne egy normális rögzített első hozzászólás de amolyan átlag kispista számára is emészthető formában. Csatlakozó bekötési segédlettel ábrákkal tanácsokkal akár konkrét példákkal, pl. ha huszadjára kérdezik itt meg, hogy az egy bizonyos tápegységbe mit vegyenek akkor lehet, hogy be kéne venni az adott tápot az összefoglalóba. Én biztos vagyok benne, hogy ezeket az első hsz/összefoglalókat sokkal többen olvassák mint azt elsőre gondolnánk csak más topikokkal szemben ebben a topikban nincs benne semmi használható információ. Részben ezért is kérdezik meg újra meg újra ugyanazt. És rögtön a gyanútlanul betérő kérdező torkának ugranak vagy lekezelően odaböfögik neki, hogy olvasson már vissza meg használja a keresőt. Az újra és újra feltett kérdések zöme és az ebből fakadó felesleges feszkó simán elkerülhető lenne ha valaki magára vállalná, hogy összerittyent egy normális első hsz.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged