Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertosz91
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hát nem tudom hányszor megy 100-on, de egy tuningolt procit és egy tuningolt vega 64-et kell etetni .
Ma megnéztem a garilapot és még 1 hónap gari van rajta. Már írtam a hardveres kolegának akitől vettem, majd elmondja mi a teendő. Lec-ről van szó egyébként. Más gyengébb tápot nem fogadok el, az biztos. Az értékét adják vissza, vagy javítsák. De egyébként van Raider II ha jól tudom. Meg találtam egyébként egy Cryorig QF120 CR-QFC ventilátort ami tudja a gyári venti teljesítményét ha úgy van. Amit írtál a P12-ről elhiszem, hát csak veterán vagy, és akkor lehet azt veszek bele. De majd ha ír Lec kiderül mi lesz. -
jeni
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Vagy cserélik gyárira a ventit vagy javítás hiányában ujat kap vagy csere utalványt. Nem köteles elfogadni ha más gyengébb tápegységet kínálnak fel neki. Sosem adnék olyan tanácsot,hogy egy tényleges garanciális készülékbe cseréljen is bárki valamit is.
Amíg garis én nem nyúlnék bele! Lehet az oda szállítás 1500Ft de a vissza szállítás költséget nem őt terheli. ÁRBAN ugyan ott van.
Az is igaz majd eldönti mi jobb neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest