- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertosz91
tag
válasz
DroiDMester #3289 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hát nem tudom hányszor megy 100-on, de egy tuningolt procit és egy tuningolt vega 64-et kell etetni .
Ma megnéztem a garilapot és még 1 hónap gari van rajta. Már írtam a hardveres kolegának akitől vettem, majd elmondja mi a teendő. Lec-ről van szó egyébként. Más gyengébb tápot nem fogadok el, az biztos. Az értékét adják vissza, vagy javítsák. De egyébként van Raider II ha jól tudom. Meg találtam egyébként egy Cryorig QF120 CR-QFC ventilátort ami tudja a gyári venti teljesítményét ha úgy van. Amit írtál a P12-ről elhiszem, hát csak veterán vagy, és akkor lehet azt veszek bele. De majd ha ír Lec kiderül mi lesz. -
jeni
félisten
válasz
DroiDMester #3289 üzenetére
Vagy cserélik gyárira a ventit vagy javítás hiányában ujat kap vagy csere utalványt. Nem köteles elfogadni ha más gyengébb tápegységet kínálnak fel neki. Sosem adnék olyan tanácsot,hogy egy tényleges garanciális készülékbe cseréljen is bárki valamit is.
Amíg garis én nem nyúlnék bele! Lehet az oda szállítás 1500Ft de a vissza szállítás költséget nem őt terheli. ÁRBAN ugyan ott van.
Az is igaz majd eldönti mi jobb neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest