- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertosz91
tag
válasz
DroiDMester #3289 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hát nem tudom hányszor megy 100-on, de egy tuningolt procit és egy tuningolt vega 64-et kell etetni .
Ma megnéztem a garilapot és még 1 hónap gari van rajta. Már írtam a hardveres kolegának akitől vettem, majd elmondja mi a teendő. Lec-ről van szó egyébként. Más gyengébb tápot nem fogadok el, az biztos. Az értékét adják vissza, vagy javítsák. De egyébként van Raider II ha jól tudom. Meg találtam egyébként egy Cryorig QF120 CR-QFC ventilátort ami tudja a gyári venti teljesítményét ha úgy van. Amit írtál a P12-ről elhiszem, hát csak veterán vagy, és akkor lehet azt veszek bele. De majd ha ír Lec kiderül mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobilinternet
- OLED TV topic
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest