- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
zeusz55 #2529 üzenetére
A gyári ventit kukáztam, bekötöttem egy 1600-as fordulatút, ami amúgy egész halk. Viszont ezt csak 900-as fordulaton pörgeti, és nagyon morog a motor. Van ugyanebből a ventiból egy 1200-as fordulatú, nos az maxon 12V-on halkabb mint a morgó leszabályzott 1600-as ami most van benne. Arra gondoltam az 1200-ast bekötöm max fordulaton, mert még így is halkabb. Költeni nem nagyon akarok már rá, mert nemsokára kukázom a tápot, ezek a ventik meg itthon vannak.
A tápra pedig egy alulfeszelt proci meg egy 5 ezres videókártya van kötve, és nem is terhelem őket. Most 1 napja megy 900rpm-en a venti és nem is fúj ki meleg levegőt.
Túlmelegedni nem fog, csak az érdekelt nem őrül e meg ha nincs rákötve semmi venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó fekete Venti pakk!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest