Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedecske
tag
Igazabol kattogott a venti is, meg neha el sem indult. Ezert nem akartam forrasztani, mert en is arra gondoltam, hogy a panel a ludas. Nos akarhogy nezzuk, ha fizuig kibirja, veszek egy uj tapot (ha nem,akkor is
). Az jovo het szerda. De most ha nekiallok forrasztgatni, akkor sem eletbiztositas a dolog, raadasul tehetnem ra vissza a csatlakozokat. A tapcsere lesz a legbölcsebb.Bocs, hogy nem kerestem, vissza, nem figyeltem oda

Akkor már tüzetesebben attanulmanyozom a taptopikot.
Lehet, hogy baromsagot mondok, de sztem porog az ~2200-at is, ha az alaplap vezerli a 3tus csatival... legalabbis egy masik venti igy inditott alapbol amit rakotottem.
lenszkij: egy nforce 680i/core2duo E6300/4850 van benne,ezt birnia kene sztem...
Mindegy, az lesz a legokosabb, ha nem hegesztek tovabb, ez veszek egy minosegi 400ast. Van ilyen, hogy az FSP is beadja a kulcsot, habar nem gyakori...
Koszi a segitseget mindkettotoknek
!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Az jovo het szerda. De most ha nekiallok forrasztgatni, akkor sem eletbiztositas a dolog, raadasul tehetnem ra vissza a csatlakozokat. A tapcsere lesz a legbölcsebb.
!