Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Igen, ezért cserélnék benne ventit sajna öregecske már a táp, de hibátlanul teszi a dolgát (kopp, kopp
) Kondik is rendben vannak még benne, gépet is bírogatja lightos tuningal, de a ventivel már nem tudok mit kezdeni, hiába kenegetem teflonos " sikosítóval" még üres járatban is hangja van már. Leterhelve pedig a házat is berezgeti már annyira kikopott szegényke.Sz6óval akkor egy minimálisan sem ajánlott lentebb menni ventilátor teljesítményben? Ennyit számítana az a +10 CMF légszállítás pl a magmához képest?
A CM ígéretesnek tűnik, csak tapasztalatim szerint hangosabbak, mint amit a gyártó bevall.A hangot meg ha lehet kerülném.Sok pénzt beleraktam, hogy kussoljon a gép, nem a táppal szeretném elrontani.De ha muszáj, akkor muszáj olyat beletenni ami neki kell, megölni nem szeretném.Ha másra nem tartaléknak tökéletes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Kondik is rendben vannak még benne, gépet is bírogatja lightos tuningal, de a ventivel már nem tudok mit kezdeni, hiába kenegetem teflonos " sikosítóval" még üres járatban is hangja van már. Leterhelve pedig a házat is berezgeti már annyira kikopott szegényke.