- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Én tegnap kicseréltem a tápventimen egy Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm - típusúra. Nem volt bonyolult feladat, simán ment. Na most nekem olyan gondom van, hogy a tápra egyszerűen csak rá kell dugni a ventit, tehát nem kell forrasztgatni. Viszont a régi venti csatlakozóján nem olyan a színsorrend, mint az újnak. Így bedugva egyáltalán meg sem mozdul, így ideiglenesen az alaplapra kötöttem. Kérdés az, hogy létezik-e valamilyen átalakító toldó, amely "átfordítja" a normál sorrendbe. Vagy vagdossam szét, forrasszam át, és vesszem el a vadiúj venti garanciáját? Ha nincs akkor biztos az utóbbi lesz.
Mellékelve itt a régi venti csatlakozója (bocs a rossz minőségért):
Az újnak a csatlakozóján a vezetékek (ugyanebben a pozícióban) színsorrendje balról jobbra: sárga - piros - fekete. A réginek meg ugye piros - fekete - sárga.
Ötlet?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Deepcool FL12R (R-FL12R-WHAPN3-G) Tesztelt, újszerű állapotban
- Ház ventilátorok
- ARCTIC P14 Max Value Pack - 5db számítógép ventilátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest