- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Én tegnap kicseréltem a tápventimen egy Scythe Slip Stream 120mm 1600rpm - típusúra. Nem volt bonyolult feladat, simán ment. Na most nekem olyan gondom van, hogy a tápra egyszerűen csak rá kell dugni a ventit, tehát nem kell forrasztgatni. Viszont a régi venti csatlakozóján nem olyan a színsorrend, mint az újnak. Így bedugva egyáltalán meg sem mozdul, így ideiglenesen az alaplapra kötöttem. Kérdés az, hogy létezik-e valamilyen átalakító toldó, amely "átfordítja" a normál sorrendbe. Vagy vagdossam szét, forrasszam át, és vesszem el a vadiúj venti garanciáját? Ha nincs akkor biztos az utóbbi lesz.
Mellékelve itt a régi venti csatlakozója (bocs a rossz minőségért):
Az újnak a csatlakozóján a vezetékek (ugyanebben a pozícióban) színsorrendje balról jobbra: sárga - piros - fekete. A réginek meg ugye piros - fekete - sárga.
Ötlet?Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged