- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátyás300
újonc
válasz
BonFire #4154 üzenetére
Szerintem annyira nincsenek vészes árak, azt tudom mondani ahol én lakom:
200 órás tanfolyam 100 ezer forint. 2 nyelvi szintet ígérnek.
Gondolom leírhatom, nem titok, hiszen úgy is bárki utánanézhet.Rosszul sikerült a szintfelmérő, úgyhogy eldöntöttem hogy egy darabig nem is szeretnék kitöltögetni ilyeneket.
Egyébként a kérdésem lényege pont lemaradt: tehát tételezzük fel, hogy végigtanulok valamelyik tankönyvet, A1-C1-es szintig vagy végigcsinálok egy tanfolyamot ami szintén A1-C1-ig szintig van meghatározva, illeti azt ígéri. Az English For Everyone egyébként kevésnek érzem ehhez, úgyhogy majd mást kell keresnem, de egyelőre a kezdő 1. és 2. kötetet már megcsinálom, ha már megvettem.
Tényleg tisztességesen végigcsinálom, beleadok mindent, és amíg 100%-ig nem értek mindent, nincs begyakorolva minden, addig nem megyek tovább.Tehát ha végigcsinálok egy ilyen könyvet vagy tanfolyamot, mondjuk C1-es szintig, akkor elvárhatom -e azt, hogyha kitöltök egy ilyen szintfelmérőt, akkor C1-es szintet határozzon meg? Mert ha nem ezen a szinten fogja meghatározni a tudásomat, akkor az szerintem nem az én hibám lesz, hanem az adott könyv vagy tanfolyam hibája, hogy nem tanított meg arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honda topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest