Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Biztos nem magától. Mesélhetnél róla hogy csinálják (csinálod).
Én el szeretném kerülni, hogy akkora probléma legyen nekik a nyelvtudás, mint nekem volt. 25 éve tanulom és sokáig még a munkahelyváltásban is akadály volt. Igazán csak az utóbbi pár évben kezdtem el fejlődni, amikor teljesen átálltam arra, hogy amit csak lehet angolul csináljak. (film, podcast, könyv...) Beszédcentrikus nyelvóra... No meg persze szerencsére már használnom is kell. Mondom ezt úgy, hogy még 1 éve is vért izzadtam, ha munka ügyben szóban kellett kollégákkal kommunikálnom.
Amikor pedig a nagyobbik elkezdte a sulit és az 50+-os tanárnénivel elkezdtek angolul tanulni rájöttem, hogy ez se lesz hatékonyabb, mint nekem volt az orosztanárból átképzett angol/német tanár órája 1992 körül.
Biztos kelleni fog különtanár, cserediák program vagy simán külföldre küldeni 1-1 hónapra, vagy akár egy tanévre, de ennek még biztos nem most van itt az ideje.
Viszont meg szeretném teremteni nekik azt a helyzetet, hogy legalább az osztálytársaikhoz képest jól álljon. Ezzel megelőzve azt, hogy nem mernek megszólalni, mert úgy érzik nem megy jól nekik.
Én nagyon magamból indulok ki. Amikor azt érzeztem, hogy mindenki jobban beszél nálam a környezetemben, akkor nem szívesen szólaltam meg. Ez is csak az elmúlt egy évben javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- RYZEN 5 7600X DDR5 FÉLKONFIG (GARIS)
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Új Gamer PC i5-i7 12-14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest