Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BonFire #2876 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
A célkitűzéssel kapcsolatban igazad lehet, tényleg rövidtávú célokat érdemes kitűzni. Benny Lewis is ezt írja végül is a nyelv hack könyvében.
Igen, az Öt év, öt nyelv blogon már elolvastam a fontosabb részeket.
Nem az a bajom az EE-el, hogy nem értem. Hanem hogyha végigszeretném csinálni az összes kurzust, és gondolom akkor már ajánlott (Original English Course, Learn Real English Conversations Course, Flow English, Power English Course), akkor az összesen 126 hétbe tellene, tehát 2,5 évbe, és lehet nem visz el oda, ahová ígéri, tehát lehet kidobott idő lenne az egész. Azért az EE-t napi másfél órát ajánlott hallgatni, és lehet hogyha azt a másfél órát mondjuk a Kreatív Angollal vagy egy Villám Angollal töltöm, akkor az előbb hoz látható fejlődést.
Mert például a Kreatív Angolt akár fél év alatt meglehet tanulni, legalábbis a kezdő könyvét biztosan.De most elolvastam az EE-ről rengeteg vásárolói visszajelzést, és elvileg működő módszer, tehát amit ígér, ha nem is teljesen, de lényegében teljesíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest