- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Én örülök annak, ha van itt egy tanár is, legalább ezt a nézőpontot is megismerhetjük.
Azt a jelenséget viszont nem értem, hogy amennyiben egy osztály új tanárt kap, miért kezdi az új tanár újra az elejétől az anyagot? Számtalan panaszt hallottam már. Többek között a nővéremnek szakközépben négy év alatt négy angoltanárja volt, és egyik se jutott velük túl az első osztályos anyagon. Oké, hogy ők nem hoztak magukkal az általánosból angolt, mert mi oroszt tanultunk, de azért negyedik évben is még az elsős anyagot nyúzni nekem egy kicsit elképesztő. (Még szerencse, hogy nem volt érettségi tantárgy az angol!) Főleg annak fényében, hogy bár mi nem tanultunk általános iskolában angolt, azért nem volt tilos, és ő is járt nyelvtanfolyamra általánosban, ahol egy nagyon jó tanára volt, aki az alapokat nagyon jól megtanította nekik. Később felnőttkorában elvégzett egy vérfrissítő tanfolyamot, ahol szintén sikerült egy nagyon jó tanárt találnia (ez persze fizetős felnőttképzés volt). Tehát, amit ő tud, azt két magántanfolyamon szedte össze, meg persze autodidakta módon. De persze az ő tudása is elég passzív. Sokat ért, keveset beszél.
Szóval a tanár csak úgy bármikor felülbírálhatja azt, amit a tanterv előír? Negyedik osztályban az elsős anyagot tanítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest