- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
Dettó ugyanez
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Ma is csak 4 tételböl kéne fogalmazást irnom, és hozzá a szavakat bevágni, de gondolhatjátok hogy hol tartok
Az oktatás legnagyobb gondja, hogy olyan tanárok vannak, akik egyszerüen nem tudnak tanítani! Pl a töritanárom egy rohadt kivénhedt kommunista ribanc, és egyszerüen olyan szarok az órási, hogy az sem igaz! Egy jó tantárgyat olyan szarul tanít, hogy agyrém! A kedvenc tantárgyamat bassza el!Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AliExpress tapasztalatok
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- OLED monitor topik
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest