Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ultram3jor

senior tag

válasz Sátán44 #4 üzenetére

Dettó ugyanez :DDD Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt :D Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van :(( Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet :DDD Ma is csak 4 tételböl kéne fogalmazást irnom, és hozzá a szavakat bevágni, de gondolhatjátok hogy hol tartok :D

Az oktatás legnagyobb gondja, hogy olyan tanárok vannak, akik egyszerüen nem tudnak tanítani! Pl a töritanárom egy rohadt kivénhedt kommunista ribanc, és egyszerüen olyan szarok az órási, hogy az sem igaz! Egy jó tantárgyat olyan szarul tanít, hogy agyrém! A kedvenc tantárgyamat bassza el! :((( Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket :( Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös :)) 15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit! :((( :(((

• Retekegér

MODERÁTOR

válasz Sátán44 #4 üzenetére

Én is mindig az utolsó pillanatra hagyom. Tanulni kéne - mondom magamban, aztán hazamegyek, befexem az ágyba TV-zni vagy PH-zok :D

Új hozzászólás Aktív témák