Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
Dettó ugyanez
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Ma is csak 4 tételböl kéne fogalmazást irnom, és hozzá a szavakat bevágni, de gondolhatjátok hogy hol tartok 
Az oktatás legnagyobb gondja, hogy olyan tanárok vannak, akik egyszerüen nem tudnak tanítani! Pl a töritanárom egy rohadt kivénhedt kommunista ribanc, és egyszerüen olyan szarok az órási, hogy az sem igaz! Egy jó tantárgyat olyan szarul tanít, hogy agyrém! A kedvenc tantárgyamat bassza el!
Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!