Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
Dettó ugyanez
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Ma is csak 4 tételböl kéne fogalmazást irnom, és hozzá a szavakat bevágni, de gondolhatjátok hogy hol tartok 
Az oktatás legnagyobb gondja, hogy olyan tanárok vannak, akik egyszerüen nem tudnak tanítani! Pl a töritanárom egy rohadt kivénhedt kommunista ribanc, és egyszerüen olyan szarok az órási, hogy az sem igaz! Egy jó tantárgyat olyan szarul tanít, hogy agyrém! A kedvenc tantárgyamat bassza el!
Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!