- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
Retekegér #37 üzenetére
Láttam általad megnevezett embereket, Kit neveztem meg?
Hát ja, a bulizás helye a gimi és az egyetem... Tényleg, 30 évesen már el se lehet menni egy jót bulizni, mert ott a melo, család, sok a felelöség, asszony, stb... Ezeket a bepunnyadt embereket tényleg nem értem...
Ez volt az 1444. hsz.-om
[Szerkesztve] -
Ultram3jor
senior tag
Sokat segítene a bajodon, ha elöreülnél. Akkor még ragadna is rd valami.
Az elemezgetésröl pedig a véleményem: Sztem ha egy diák meg tudja magyarázni, hogy miért értelmezte ugy az adott verset, akkor oké! De szvsz nincs értelme betanulni azt amit a tanár mond, és ezt tölünk el se várja a tanárnönk. Az ora egy amolyan fórumozgatós féle, mindenki hozzátesz vmit, és azt irsz le amit akarsz...
Valaki esetleg nem tudja hogy a kétnyelvü érettségi mennyi pontot ér?
[Szerkesztve] -
Ultram3jor
senior tag
Te egy ujonan végzett tanárrol beszéltél. Nekem a magyartanárom ha jol tudom 3 éve végzett, abból 2öt nálunk huzott le(és szvsz még fog is pár évet...). Bár, hogy nem akasztjuk ki, annak az az oka, hogy amikor haverokkal voltunk Spainban, ö is ott volt, és nem tanárként, hanem normális, civil emberként viselkedett. Érted? Szal ha egy tanár közvetlenebb, és mellette tud is tanítani, tuti hogy a diákok is másképpen viselkednek vele. Egy-két sör után már meg tudod, meg tud szeretni egy tanár
Mondjuk ez egyetemen cinkesebb
De ez a fiatal tanárokra vonatkozik inkább!
[Szerkesztve] -
Ultram3jor
senior tag
Dettó ugyanez
Rohadtul nem szoktam tanulni, ami eléggé gáz igy a 12dik végén/közepén... Jövöre érettségi, nem tudom mi lesz velem. Nálunk szoktak vizsgák lenni minden félév és évvég végén, és olyannyira lusta az osztályom, hogy a vizsga elötti hétvégén kezdjük el irogatni a tételeket, igy van még az embernek 1 napja, hogy bevágjon 20 tételt
Mineen doga elött megvan az elhatározás, metron mondom magamnk, hogy igen hazamegyek és tanulok... Hazajövök, ''csak benyomok valami zenét'' és máris 9 óra van
Este meg már szar tanulni, ugyhogy hagyom az egészet
Ma is csak 4 tételböl kéne fogalmazást irnom, és hozzá a szavakat bevágni, de gondolhatjátok hogy hol tartok
Az oktatás legnagyobb gondja, hogy olyan tanárok vannak, akik egyszerüen nem tudnak tanítani! Pl a töritanárom egy rohadt kivénhedt kommunista ribanc, és egyszerüen olyan szarok az órási, hogy az sem igaz! Egy jó tantárgyat olyan szarul tanít, hogy agyrém! A kedvenc tantárgyamat bassza el!Persze amelyik meg jó tanár, az nem tanít minket
Meg ez az állandó pontozás... Ha pl magyarból 2est kapnék évvégén (ami nem fog megtörténni, mert sztem qrva egyszerü, nem hiába vok 5ös
15perc elég nekem, hogy felkészüljek egy tz-re, míg mások egész hétvégéket tanulnak...) csak azért, mert utál a tanár, beszívom, mert az egyetemen amikor nézik a pontokat, nem tudják azt hogy miért is kaptam 2est... Inkább irnék egy felvételit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Motoros topic
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netflix
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged