Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A számítógép a sátán műve, az élet megrontója, ezt az alatt a 5 év alatt szűrtem le, amióta itt lakik a szobámban. A helyzeted annyiból jobb, hogy van 6 év előnyöd velem szemben és te maradandót még nem rontottál el a tanulás mellőzésével.
Olyan dolgokra, gondolok, hogy a napi rutint megváltoztatod, reggel nem kapcsolod be, suli után, a lazítás nem gépezés. Egy időben suli után leültem és valami tetszőleges könyvet olvastam. És utána álltam neki tanulni, gép nélkül
Azt rajtam kívül többen is mondják, hogy ha megváltoztatod a tanulási szokásaidat, pár hónap kell míg azok meg is látszódnak, ezt kivárni és a vélt eredménytelenség ellenére is kitartani a kevesebb gépezés mellett.
Az is jó megoldás, ha van külön gépezős íróasztal, és tanulós, a kettő házasítása sem jó. Esetleg a család közös közös termeiben elhelyezett számítógép is korlátozó lehet, abban az esetben, ha van aki rád szól, hogy "elég legyen".
A tanulásról meg annyit, hogy amiben számolás van, azt kegyetlenül kell gyakorolni, ha nem vagy zseni, akkor összes típus példára megoldás menetét be kell gyakorolni, készség szintűre, hogy amikor ránézel a feladatra tudd, hogyan kel megoldani. Esetleg a levezetések ismerete is segíthet a képletek megértésében
Amihez meg magolni kell, ott segíthet, ha a fogsz egy papírt, becsukod a könyvet, füzetet, és papírra leírod, mit akarsz elmondani, ha szóban kérdeznének. Miután megvagy összehasonlítod a füzettel/könyvvel. Nem szabad rá sajnálni az időt, ha közben nem vonja el semmi a figyelmedet lehet haladni. Egyszerűen csinálni kell, gyakorolni, nincs könnyű siker.
Számgéptől pedig az aprók közt biztos megszabadulhatsz, nem hiszem, hogy igazán szükséged lehet rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest