- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Rég jártam suliba. Akkor sem foglalkoztam olyan dolgokkal, hogy miként kéne tanulni, hogy érhetnék el jobb eredményt. Hazatérve köszöntem, sarokba tettem a táskám, ebédeltem, aztán irány a kishaverok. Egyérintő, trinyócica, fociderbik. Persze kidobós a kisebbek kedvéért, vagy "Amerikából jöttem". Belefért még a gitár nyűvése, és én is az Animals együttes ezen örökzöld zenéjén igyekeztem okulni, már ami a zenei műveltséget illeti. A-mol, G, D, É...
Egész jól gitároztam, meg is keresett egy akkoriban meglehetős hírnévvel rendelkező együttes vezetője, és felkért, hogy legyek a bandája tagja. Két okból nem lettem. Nem bírta volna ki a lelkem, ha miattam rúgja ki jelenlegi gitárosát. Másrészt ott volt a suli, és jól tudtam, hogy nem vagyok végletekig terhelhető.
Csoda tudja. Talán lehetnék egy lefutott vagyonos fószer, aki az utolsó utáni, de tényleg legutolsó koncertjét tartja, amelyre három generáció vált jegyet.
Ám lehetnék egy lecsúszott senki is, aki feláldozta a tanulást az érvényesülés oltárán.Anyám soha nem látott tanulni, ahogy nem is tanultam. Apró titok, mégis fontos. Talmida is tudja, meg is osztotta Veled, nomotmo barátom. A tanóra azért van, hogy minden érzékünk a tanár előadására hegyezzük ki. Mondhatnám ezért fizetnek, de inkább azt mondom, hogy ezért teszi eléd a fincsi ebédet édesanyád, ezért tartanak szüleid.
Sokat nyersz, és ha jó a felfogásod, figyelj a tanárra. Nem létezhet más, csak az ő hangja. Hagyd, hogy elzsongítson, a tudás szépen belemászik az agyadba. Feleltetésnél saját szavait, mondatait tudod idézni, és ezt kellőképp honorálni is fogja.Dícsérő oklevéllel, jutalom könyvvel ballagtam. Megérdemeltem? Bizonyára igen. Azonban igazából tanáraimat illeti a dícséret, akik lelkiismeretesen oktattak minket. Ám sokan voltak, akik képtelenek voltak felfogni azt, hogy nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk. Mert bizony ez itt a lényeg, kiskezitcsókolom.
A számítógép nem gátol, nomotmo barátom. Ő hallgat, és csak akkor szól hozzád, ha Te is úgy akarod. Ne okold, ne dobd ki.
Röviden.
A tanóra arra van, hogy tanulj, okulj.
Ha "tátott szájjal" figyelsz a tanárra, akkor másnap, de akár később is az ő szavaival tudod elmondani mindazt, amit át akart adni.
Adj lehetőséget szüleidnek a büszkeségre.
Tudd, hogy mit akarsz elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest