- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike111000
csendes tag
valaki tud adni egy servert a tanki online-hoz? aki megunta megadja vagy már nem játszik rajta
-
haxy27
aktív tag
Mért is?
ha már regisztráltak akkor már nem működik a link.
ugyanis ezzel a linkel kell reggelni így tudják hogy én hívtam meg.Úgy hogy megkérnék tisztelettel mindenkit hogy aki innen értesül azaz tölem az legyen szíves ezen a linken keresztül reggelni.
http://tankionline.com#friend=54760f2ef
ha ezen reggelsz akkor én kapok a rangod után kristályokat és te is meg hívhatsz embereket azok után te kapod a kristályokat.
Na persze ez nem olyan sok kristály nem nagyon kell eböl fejleszteni de akkor is látom hogy kik azok akiket én szerveztem be. Sajna a játék nem nagyon ismert még de remélem egyre többen leszünk. -
haxy27
aktív tag
Van egy orosz játék a tankionline játék ez egy tankos játék.
Nem kell telepitened semit ez egy böngészős játék. Tankot irányitasz több térkép és szerver van nincs ki kötve hogy mejik szeron jácol. O igen adobe flash player az kell a játékhoz adobe.hu oldalon frissitheted.Itt kristályokat kell gyüjteni amit a csaták során szedhetsz össze és a csaták végén kerül kiosztásra a bent lévő kristály. Jó az első 5 közt lenni vagy akár az első lenni akkor kapsz sok kristályt. Ezekböl veheted és fejlesztheted a tankodat. Feljesztések és páják ranghoz van kötve. Rangodat a másik kilövése után kapod, pontok alapján kapod.
a játék innen el érhető. http://tankionline.com/en/
Rakok fel képeket is a mai nap fojamán.[ Módosította: Viktor77 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs