Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Retekegér
üzenetére
De pont , hog ymidnenki egyenlő esélyekkel indul, hiszen elsőben senki sem fizet. A többi az első két szemeszteren múlik....
'' a munka azért el is vonhatja a figyelmed a tanulásról..''
Ígz van... De ha megakarom csinálni, meg tudom csinálni... És akkor én most sírjak, mert anyámék nem adtak egy fillért sem, mások persze megpakolt hátizsákkal jártak fel hétvégén? Hol van akkor a régi rendszerben az esélyegyenlőség?
Integra: ''otthon számítógépe és internete van és ide írogat, az nem rászoruló...''
Ezt nem jelenteném ki ilyen kategorikusan.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Retekegér
üzenetére
nézd soha nem lesz ebben a világban tökéletes igazságosság.
ezt te is tudod, én is tudom, mindenki tudja.
de!
tarthatatlan helyzet, hogy futószalagon ontják az intézmények a nullla diplomáskat.
semmilyen motiválás nincsen. és igenis amennyire lehet gondoskodjon mindenki magáról a lehető legjobban. csak túlságosan elkényelmesedett mindenki és az elmúlt évek gondoskodtak róla hogy mindenki csak a markát nyújtsa, a másikra mutogasson és követeljen, de ő maga semmit sem tesz a siker érdekében.
igenis ha fizet a diák, akkor tudatában lesz annak hogy nem a vörösboros kóláról kell hogy szóljon az egyetem, hanem munkáról, tanulásról, felelősségről..
teljesen jogos és helyes hogy tandíj van.
a rendszer pedig azoknak segítsen támogatással akik tényleg a legrászorultabbak.
azt gondolom, hogy akinek otthon számítógépe és internete van és ide írogat, az nem rászoruló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest