- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
kilepoblog #10 üzenetére
Én igazat adok neked de látott már itt valaki előrelépést úgy, hogy azt nem erőszakolta ki? Szerintem ilyen még 2010 előtt se volt de azóta még jobban központosítva lett minden és gyakorlatilag foggal-körömmel kell harcolni mindenért. Btw. jól mutatja ezt az, hogy pl. felmondott tanárt nem vesznek vissza, én legalábbis ezt hallotam, ilyenkor általában próbálkozni kell más tankerületeknél de ha helyhez van kötve az ember akkor szívás és ugyanezt hallottam a rendőrségnél is. Mennyire kell kicsinyesnek lenni, hogy ne vegye vissza azt az állam aki felmondott még akkor se ha hatalmas munkaerőhiány van? Nagyon durva hova jutottunk.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz
kilepoblog #10 üzenetére
Családi vállalkozás, teljesen más tematika, én mindig több lábbal próbálkoztam megmaradni.
A programozás nekem nem megy sajnos. Hiába tanultam.
Hardverek jobban érdekelnek, maradt ez hobbi.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Rövid válasz a VG.hu cikkére: [link]Nos, csak hogy tisztán lássunk, mekkora ez a hatalmas oktatói béremelés. Technikumi...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest