- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
RangerFox #7322 üzenetére
A fesztávot iPadre is megvettem anno, egy időben sokat játszottam vele. Nagyon szépen kidolgozott játék. Van benne aszinkron multi, azaz a másiknak 24 órája van lépni. Több meccset lejátszottam így idegenekkel. Persze, élőben jobb, jó a minősége, szépek a kártyák.
Nekem maga a Fesztáv is örök kedvenc, bár ahogy nézem nem marad klasszikus. Valahogy senki nem említi már az örök kedvencek listájában, ellentétben pl egy Mars termaformálással. DLC-ket nem próbáltam, de most már adná magát ennyi játék után.
Most nálam jobban mennek a gyorsabb, 30 perces játékok. (az esti - játszunk egy kört - sávba jobban passzolnak. ), pl Légitársaság, L-Project, Üdvözlet a mélyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest