Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
sajnos én is ezt látom kialakulni, gondolom kapod a minit, szóval kb betársulok majd hozzád, sőt a szakaszos fizetés sokkal jobb dealnek tűnik, mint a bizonytalan bárhány %.
ugynanez vonatkozik a fireflyra is, bár ott még megvárom KZ mekkora kedvezményt tud kialkudni - amúgy közel sem vagyok biztos benne, hogy kell nekem az a játék, de nagyon erős a FOMO és a sorozatot szerettem
-
goccer
aktív tag
Ezekkel a mini pack árakkal megkönnyítették a döntést, nekem core box lesz csak az tuti. Esetleg valami kisebb gameplay add on, ha kihoznak valamit ami tetszik.
És igen, FB csopiban láttam, hogy az itteni kommentem előtt nem sokkal írt Donaberger, hogy szervezi, de sajna így tényleg nem sok értelme lesz. Nekem a Great Wall volt az utolsó közös AR, de emlékszem, hogy ott végül valami háromszámjegyű összeget nyertem a dolgon (forintban
), plusz még téged kellett megkérjelek, hogy hozd el tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest