Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddog
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
minden 12.edik dobas 10 kellene legyen ami 3 kor
mig minden 18. 2-es vagy 12es ami 4 es fel kor
es a 10-es volt a legvaloszinubb erctermelo mezo a masik ketto pedig a 2es es 12-es
en a tizesre tettem a fent vazolt eselyek miatt gonosz(
) ellensegem pedig a masik kettore es neki volt erce nekem semmi 0 10es dobas egy partin at aztan a kovetkezon sem
ez tortent legutobb maskor persze mas sziv
a piros mezokre pedig szivesebben teszik a rablot -
Fisha
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
En azert nemileg (ez felreertheto ekezet nelkul
) osztom maddog kollega allaspontjat. Szerintem ha a minimalis esz es tapasztalat megvan, akkor mar nagyon-nagyon sokat kell ahhoz jatszani, hogy akarcsak kis mertekben kijojjon hogy ki a jobb. En ezt tobb szaz partys nagysagrandre saccolom. Szinte minden jatekban elojon, hogy a 8/6 kozul az egyik a jatek feleig szinte egyszer sem jon ki. Meghat eleve szinte mindig azt vesz az ember, amit tud, es nem azt amit a nagyszeru taktikaja megkivan. En is tunodtem a lovagosban taktikakon, pl hogy milyen jo a zold fejlesztest mihamarabb elvinni harmas szintig, de ugyse rajtam mulik a dolog.. 
Arrol nem is beszelve, nagyon gyakran elojon az is, hogy valaki az elejen dob egy rablot, rarakja a masik ketto 8-as mezojere, es ezutan nem jon ki a hetes harom korig. Na hat ilyenkor aztan tenyleg nem sok mindent lehet tenni. Mondjuk ezt klaus bacsi is felismerte, es kicsit csokkentettek ennek a veszelyet a lovagosban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Imperium Galactica 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3843,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ellensegem pedig a masik kettore es neki volt erce nekem semmi 0 10es dobas egy partin at aztan a kovetkezon sem
) osztom maddog kollega allaspontjat. Szerintem ha a minimalis esz es tapasztalat megvan, akkor mar nagyon-nagyon sokat kell ahhoz jatszani, hogy akarcsak kis mertekben kijojjon hogy ki a jobb. En ezt tobb szaz partys nagysagrandre saccolom. Szinte minden jatekban elojon, hogy a 8/6 kozul az egyik a jatek feleig szinte egyszer sem jon ki. Meghat eleve szinte mindig azt vesz az ember, amit tud, es nem azt amit a nagyszeru taktikaja megkivan. En is tunodtem a lovagosban taktikakon, pl hogy milyen jo a zold fejlesztest mihamarabb elvinni harmas szintig, de ugyse rajtam mulik a dolog..