Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Erről eszembe jut apám gh-337-ese (pontosabban annak a sharp változata). nem tudom mikor volt új az a készülék, de vagy 5 éve az biztos. Én akkor az ezzel egy kategóriában nyilvántartott 2110-est nyúztam, azóta már vagy 3x váltottam telefont. Apám még mindíg a régi elnyűhetetlen 337-est használja.
1) még mindíg egyben van
2) működik
3) még mai szemmel is telefon kinézete van.
szerintem az ericcson-nak most azért nem megy jól, mert annak idején nem gagyit gyártott és hát nem volt értelme telefont cserélni :)
Ge. -
BadGe
aktív tag
hát jó:
amikor már negyedszerre cseréltek fődarabot a T28-amon akkor az ügyfélszolgálatos srác (egyébként budaörsön) azt mondta, hogy írjak egy levelet az ügyfélkezelési osztálynak, hogy végezzenek ''típuscserét'' a telefon folyamatos hibáira való tekintettel. A válasz elutasító volt, de elvi lehetőség van rá. Ilyenkor a készülék vétel pillanatában számított értékét számolják, és az alapján adnának cserekészüléket. Ez nem is lenne rossz, mert a T28 annó még 140e-be került. Ha legközelebb elromlik megint megpróbálom.
Ge. -
BadGe
aktív tag
amikor már negyedszerre cseréltek fődarabot a T28-amon akkor az ügyfélszolgálatos srác (egyébként budaörsön) azt mondta, hogy írjak egy levelet az ügyfélkezelési osztálynak, hogy végezzenek ''típuscserét'' a telefon folyamatos hibáira való tekintettel. A válasz elutasító volt, de elvi lehetőség van rá. Ilyenkor a készülék vétel pillanatában számított értékét számolják, és az alapján adnának cserekészüléket. Ez nem is lenne rossz, mert a T28 annó még 140e-be került. Ha legközelebb elromlik megint megpróbálom.
Ge. -
BadGe
aktív tag
másfél éve lopták el a 6110-esemet és mivel a 7110-es nagyon nem tetszett és mindenképpen valami presztizs telefon kellett a T28-at választottam, aztán hamar rászoktam, hogy a Nokiákkal ellenétben ez ''csak'' telefonálásra jó. (azért szeretem végülis bár mostanra félelmetesen belassult)
a garancia lejárta előtt egy nappal elromlott benne valami, nem talált hálózatot. Ez után legalább 4x cserélték ki a telefont. A legutóbbi csere máig működőképes és szép új a telefon.
viszont már kezdek nagyon berágni rá, azt hiszem a szépsége és a kicsisége ellenére egyelőre lemondok az ericsson-okról.
Ha majd lehet kapni én a 6310-est szeretném megcélozni, vagy mindegy mit csak bluetooth legyen benn.
ge. -
aticime
csendes tag
Ericssonbol az utolsom GH 688-as volt, utana attertem Nokiara. Nekem a 6210 nem jott be igazan, most van szervizben, (telefonalas kozben lefagyott, kikapcsolt random szeruen, nem jo menupontba ment...) Ha ra tudnad venni a PGSM-et, hogy svedet adjanak... De ebben ne is remenykedj, tirpak gyujtemeny lakik arrafele.
-
Adi
senior tag
Az utolsó előtti bekezdésben megválaszoltad magadnak a kérdést. :) Igen, a maláj T28-asok finoman szólva nem érik el a Svédországban összeszereltek minőségét. Tudtommal még az antenna végfok az, ami szét szokott esni hamar.
Cseréltesd ki olyanra, amit Svédországban csináltak. Az EVIC meg ért hozzá, csak sz*rból nem lehet várat építeni. :)
A svéd T28-asokkal csak a flip a gond, de az csak azért, mert mozgó alkatrész. Én eleve nem vettem volna ilyet. ;]
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest