Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nyugodt éjszaka után vagyunk. Végre édes is jobban van aminek nagyon örülök. Még két napot kell kibírnia és utána 2 nap pihi lesz neki is. Már mindketten nagyon várjuk. Egyben a 8 nap melo nagyon sok neki, főleg úgy hogy közben beteg is. Én szerencsére már meggyógyultam és tálti is jól van miután feltöltöttük fagyállóval.
Szeretem ezt az autót! Amit kap tőlünk azt nem nagyon bírnák a mai modern verdák. Ő a maga kis 25 évével pedig mindent eltűr. Akkoriban még autókat gyártottak nem ilyen retkeket mint most.
Munka: Tegnap léceznünk kellett pedig eszünk ágában sem volt kimenni a hóban csúszni mászni. Mi a vízcsendesítőt akartuk készíteni ami kevésbé veszélyes munka. Azért haladtunk egy darabot előre. Zoli le is fotózott a tetőn. Szerintem ma is lécezni fogunk.
Cuncikám este minimális hisztit csapott csak . Ez simán belefért. Amolyan csajos hisztit vágott ki. Már most sajnálom a leendő pasiját..
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest