- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rekviem egy korszakhoz
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel bementünk vásárolni a szerelmemmel. Délelőtt pihiztem és nézelődtem a neten. Véletlenül szembe jött velem egy napfénytető nyitó motor aminek egy fogaskerék tengelye volt. Elkezdtem utána járni hogy vajon szeminek milyen lehet és annak is olyan a mozgatója. Ez egy Webasto ablak amit több autóba is beszereltek. Gondolkodtam hogy vajon miért nem csukódhat be rendesen a tetőablakom. Kitaláltam ha leszedem a motort és a fogaskoszorút elkezdem tekerni bezárásig akkor úgy jó lesz. Szóval délután autót szereltem. Valóban sikerült így korrigálnom és majdnem jó lett, de az egyik oldala nem zár be ami miatt rögtön kiderült hogy miért állt úgy az ablak. Amint elindul a nyitási folyamat beszorul a jobb oldala és az ablak megáll. Tehát vagy kikopott a jobb oldalon a mozgató mechanizmus vagy szarul építették be az ablakot ami miatt kikopott. Most kikötöttem a kapcsolót mert eddig sem használtam. Nemsokára ki kell szednem a tetőkárpitot újrahúzni és akkor az egész szerkezetet kiszerelem megnézni hogy mi a bánat van.
Ma szokásos vasárnapi menetrend. Reggel apámhoz beugrok és onnan mise. Sajnos nem hozták vissza a régi miserendet hogy egy órával korábban van még egy igehirdetés. Délután el kell mennem a telepre felpakolni némi állványelemet a kocsi tetejére mert olyan kevés kell hogy ezt már elviszem 2x.-re Szemin. Ezért nem veszek ki futót.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák