Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

SOKKOS ÁLLAPOTBAN VAGYOK!!!! Már azt hittem minden egyszerű lesz de NEM! Tegnap zokogva hív fel szerelmem hogy a tesztje pozitív lett! Nem mehet be a mi kis cicaborsónkhoz aki élete nagy csatáját vívja! Magára maradt a harcában és ettől egy pillanat alatt az egész család padlóra került. Ezt NEM HISZEM EL!!!! Közben kiderült hogy meg kell katéterezni mert a nyomás nem szűnik, és találtak több szűkülete a tüdő és szív közötti vénában és nekiálltak tanakodni esetleges azonnali műtéten. Azután az orvosok úgy döntöttek ehhez most nem nyúlnak, majd később újra nekiállnak. Közben (gondoljuk) bezárták a mellkasát és ébredezik a kis hősünk. Már este mesét nézett és ma lekerül a 3. emeletre. Ez amúgy jó hír. Hazafelé vett több tesztet szerelmem hogy le tudjuk magunkat tesztelni. Nyilván rövidebb munkaidőt tartottam és hazaérve 2 teszten is negatív eredményt produkáltam. Irány Fehérvár hogy legyen hivatalos tesztem. Éjszaka meg is jött és ott is Negatív vagyok. Ma én megyek a kis kukacoshoz fogni a kezét és óvni a harcában. Azért tegyük hozzá hogy én minden ilyen véres dologtól vagy rosszul leszek vagy teljesen pánikba esek. Lehet teljesen mihaszna leszek. Nyilván nem kérdés hogy menni kell! Minden is várhat a maga sorára.
    Hirtelen bonyolult lett minden . Még nem tértem magamhoz... Ez csak egy rossz álom amiből fel fogunk ébredni mindjárt..
    Ha másodikon leszek anyás részlegen szünetelni fog a zóna.
    Szép napot mindenkinek.

szerk: közben ránézek szerelmem kisírt szemeire és ül Boldi ágyán FFP2-es maszkban hogy ne fertőzzön meg gumikesztyűben. Amióta hazajöttem meg sem ölelhettem és a csók felejtős. Egy simi, semmi. Elszeparáltak és ő a lányokkal aludt én pedig a mi szobánkban. Ezt egyszerűen nem tudom felfogni....

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés