Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5248) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel se tv se internet nem volt és telefonról nem fogok naplót írni ezért kimaradt. Tegnapelőtt felraktunk vért izzadva 4 egész pár szarufát. Valami hiba csúszott a számításba ezért elég sokat vesződtünk hogy jó legyen. Tegnap odamentünk és 3 db. után feladtuk mert akkor már szakadt az eső. Ezzel az úttal az ördögnek tartoztunk.
Ma nem esik viszont cserébe piszok szél fúj, és az a sejtésem hogy ez nem a forró fajta szél. :(
Ma egyedül leszek mert emberem a barátnőjével megy valahova. Nekem talán a tulaj édesapja fog segíteni ha minden igaz. Ha mégsem akkor egyedül fogom építeni tovább a szerkezetet. Egy kis db. taréjszelemen után az élszarufákat kell már berakni. Mivel a tulaj srác hosszabított a ragalján ezért az éleket át kell szerveznem mert természetesen rövidek lettek amit az eredeti terv szerint számoltam.
Még miután hazaértem Röszit szerelnem kellett. A jobb hátsó fékdobnál szorult a fékpofa. Ismét ami már régebben előfordult hogy a pofa tartó stift rakoncátlankodott és befordította annyira a pofát hogy az a dob külsejéhez hozzá ért. Súrlódott és nyikorgott és nekiállt szorulni. Jó móka volt esőben szerelni de meg kellett tennem mert nem szerettem volna hogy mondjuk a pályán megszorul és fejre állok emiatt.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.