- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Huananzhi X99 TF
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Idejét nem tudom megmondani mikor aludtam végig az éjszakát, és most sikerült. Két napja külön alszok hogy tudjak pihenni de tegnap hamarabb megébredtem.
Tegnap délig alig tudtunk dolgozni mert minden deres volt és csúszott. Délután akár hogy igyekeztünk nem sikerült behozni a délelőtti kiesést és még mindig nem értünk körbe a lécezéssel. Ma végeznünk kell vele hogy holnap befejezze kolléga a bádogozást és csütörtökön cserepezhessünk. Hétfőn Törökbálintra kell mennünk kartonozni. Utálom ezt a hajtást!!!
Boldit jól felmérték a tóparti rehabon. Jól sejtettük a 3-4 hónap lemaradást, de nála nem lehet így számolni. Elégedett volt a doki a teljesítményével és pénteken újra kell menni amikor a gyógytornász (speckó nevet nem jegyezte meg édesem) is felméri bogyókánkat, és összeülnek kidolgozni egy személyre szabott felzárkóztatási programot. Decemberben heti 1 alkalom de januártól lehet heti 2x kell menni. A hét további része így néz ki szerelmeméknek. Ma Sárit viszi vissza gyerekorvoshoz, holnap GOKI (ide velük megyek én is) csütörtök szabadnap, péntek délelőtt megyei kórház RSV. oltás utána Nelli néni és GO ki rehabra a tópartiba. 500km autókázás.
Mi szenvedünk a hidegben tovább. Próbálunk haladni de nem megy...
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nyaralás topik
- Apple notebookok
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sea Power
- Crypto Trade
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Kilőtt Trump új kriptopénze
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 1TB SSD / 2TB HDD / 750w Gold! BeszámítOK
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AlzaErgo gurulós TV állvány 37"-70" fekete - alkalmi áron
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest