Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma korábban keltünk mert nemsokára indulunk cunciért Pestre. Sajnos szakad az eső amit nem nagyon szeretek. Amíg sötét van és esik az eső nem épp ideális az autózás de nincs mit tenni. Hazafelé beugrunk apámhoz kicsit dumcsizni.
Tegnap a verőfényes napsütésben reggel is és délután is nagyot sétáltunk. Igazán jól esett ahogy a napocska simogatta a fejünket. Igazi D-vitamin bomba volt amire már nagyon rég vágytam!
Lefotóztam az imádott közös pocakunkat. Dokumentálni fogom hogy mikor mekkora. Most épp 40mm körül járhatunk és 10. hét vége.10. hét
Tegnap még a lakást is rendbe szedtük. Igazi rendrakás csak ilyenkor jöhet szóba amikor nincs itthon a kis szétpakolóművészünk. Persze fel is porszívóztam hogy tökéletes legyen a rend. Édes főzött és mosott 2 adagot. 2 szomszédok is lecsúszott. Ott tartunk hogy meghalt a közös Bhöm. Elképesztő látni hogy ugyan azokkal a problémákkal küzdenek 91-ben mint most mi 21 évvel később. Ezek az áremelések és a növekvő szegénység. Sokat nem léptünk előrébb....
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest